|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2023 Saat 00:33 |
Hocam henuz 5-6 haftalik gebe kadın otrivine kullanabilrmi 3 gundur nefes alamiyorum diye sabah aksam birer fis kullandim aninda aciyor burnu ama kadin dogum dru asla kullanilmamasi gerektigini direk bebege gectigini kotu sonclari oldgnu vs soledi siz ne diyorsunuz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin hicbir konuda tam bir bilgileri yoktur! Bilmedikleri bir sey sorulursa da, "Kullanmayin"
diye kestirip atarlar! O doktor da tam bir salak! Buruna damlatilan, 4 damlanin ne kadari anne karnindaki bebege ulasabilir ki? Ilaidin tamamen emniyetli olup, en fazla 5 gun kullanabilirsiniz. Hic korkmayin. Tehlikeli olan: Turk doktorlarinin vara yoga verdikleri "Kortizonlu spreyler" dir!
|
|
![]() |
|
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Cok tesekkurler hocam icim rahatladi sayenizde. Hocam bir sorum daha var aciklayabilirmisiniz,benim oglum 5 yasinda ve burnu dogdugundan beri burnu tikali ve geniz akintisi yuzunden surekli oksuren bir cocuk. Sadece bir haftalik suyu tuzlu olan bolgeye tatile gitmistik orada hic oksurmedi geldigimz gibi oksurmeye devam etti. Bize hep kortizonlu sprey veriyorlar 1 ay kullan geniz akintisini alsin burnu acilsin diye. Bu kortizonlu spreyleri biraksam cocuk rahat nefes alamiyor eli hep burnunda surekli el ile burnunu acmaya calisiyor zavalli ne ypnam lazim bu kortizon bize cok zarar vermismidir ne kullanmaliyim bu cocuga ben artik. Kbb cok kez gordu sadece horluyormy diyolar sanirim burnunda sislik gibi etleri de var. Serum fizyolojikte buyuk boylardan alip surekli burnunu aciyorum ama inanki cocuga faydasi yok
Düzenleyen yamaninannesi - 23 Ara 2023 Saat 10:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kortizonlu spreyler yuzunden hic iyilesmiyorsunuz!! O ilaclar size KASTEN veriliyor.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okusaniza! Kortizonun sagladigi "SAHTE" iyilik hali ile sizi dolandiriyorlar! Kullandiginiz surece, bu assagilik surecten cikmaniz imkansizdir. En sonunda sizler ilaclar bikinca da size: "-Buyurun ameliyata!!" denilecek! Bir an once, HEMEN o spreyleri birakin. Hicbir hastam bu sarlatan ilaclarini kullanmadi! Sadece Serum Fiz 10'ar damla burun deliklerine damlatin. Yeterli olmazsa, 5 gun Iliadin damla kullanin. Geceleri yastigini yukseltin ve basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Forum ilk sayfadaki: "Tesekkur ve 1 senelik Tecrube" ve "sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarini okuyun. Nasil olduda bu assagilik duzen icine dustunuz? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2023 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Cok haklisiniz hocam okudukca anliyorum biseyleri,nasil olurda bu duzen isine dustunuz diye sordunuz,bunun cevabida oglum uc yasindaydi bir sabah oksurdu gecesine konusamicak cumle kuramicak kadar cok tikanmisti nefes alamiyorum diyodu kaburgalar ve bogazinin ortasi cokuyodu o hali hala gozumde ilk kortizonu o gun aldi hala tikandiginda aliyor koruyucu olarakt fisfis aliyor ama sayenizde ben ilk kez oksurukten uyuyamiyordu gecen hfta oksuruk arasi 3 dakika yoktu ama kortizon vrmedim ve iyilestgni gordum bunun icinde size tesekkurederim. Artik kesinlikle o spreyide kullanmicam. Cok tikanirsa sizin tavsiyeniz olan bricanly veririm. Size dha oncede sormustim tikanirsa ne yapayim bu ilaclari kesince diye sizde kesince tikanicak demstnz o evreyide asinca insalh oglumu ilacsiz buyutucem.keske yine bagdat caddesinde olsaydiniz sizin gibi bir doktor bulmak imkansiz bir arkadasinizi onermistiniz ama onunda muayne ucreti bizi asiyor,buradan bize yetistiginiz icin tekrar tesekkurederim
Düzenleyen yamaninannesi - 23 Ara 2023 Saat 20:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okumaya devam edin.
Turk devleti elini doktorlarin cebinden cekmedigi surece, ozel doktor ucretleri boyle olur. Misal: Sizin doktora verdiginiz 100TL'den doktora kalan 20 TL'dir! (Gelir vergisi, Stopaj, Muhtasar, KDV) Vergilerden ayri: Banka kredi karti komisyonu, Kira, Stopaj, zamli tarifeden elektrik, sekreter maasi, SGK ve sekreter tazminat fonu!! Say say bitmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|