Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 aylık bebek balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum1 aylık bebek balgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Derinimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Derinimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 1 aylık bebek balgam
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2023 Saat 22:27
Hocam saygılar,
1 aylık bebegimin 4 gün önce burnu tıkandi.abimiz hastaydi.enjektörle her gün serum fizyolojik uyguladım.fakat 2 gündür de balgamlı öksürük başladı.sanki boğazına balgam takılmış gibi.emerken daha iyi anlıyorum bunu.ateş yok.bu yüzden henüz doktora götürmedim.biliyorum ki götürürsem hemen bronsiolit diyip yatiracaklar.size sorum;
1.si bu saatten sonra ateş olabilir mi?
2.si bronşıolitte Her zaman ateş olur mu?
Tesekkur ederim 🙏
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118267
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 02:31
Doktorlara gider ve verdikleri ilaclari kullanirsaniz, ates de cikar, hastanelik de olur! 
Bronsiolitte ates olmaz. Bronsiolite sebep olan "virus" yaparsa, ates yapabilir. DAIMA virutiktir ama Turk
 doktorlari bunu dahi bilmezler, hepsine antibiyotik yazarlar!
Aynen devam edin. Kotu bir durum olsa, meme ememez. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2023 Saat 02:32
Yukarı Dön
Derinimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Derinimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 05:45
Peki hocam bir sorum daha var.hali hazırda hasta olan bebegim 2.kez hastalanır mi?çünkü ben de hasta uyandım bu sabah.maske takıyorum ama aynı odada yatiyoruz ve maskeyle yatamiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 18:57
Ayni evde almamak mumkun degil. Cok da abartmayin. 
Yukarı Dön
Derinimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Derinimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 19:05
Hocam son sorum.bu anlattığınız sıcak su büharini 1aylik bebeğime de uygulayabilir miyim?belki balgam çıkarmaya yardımcı olur çıkaracağım diye uğraşmaktan sesi kısıldı 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 19:42
Uyurken, yataginin kenarina bir tabure koyun. Taburenin ustune kaynar su tenceresini koyun, Hepsini icine alacak sekilde uzerlerine carsaf serin. 

Yukarı Dön
Derinimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Derinimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 21:22
Çok sagolun hocam.iyi ki varsınız 🙏
Yukarı Dön
Derinimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Derinimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 13:23
Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum.bebegim bu sabah bol bir şekilde kustu. İçinde balgam da vardı.beyaz ve sarı.fakat kusmuğun rengi açık Krem rengi gibiydi beyaz değildi.formu da kaynağımsı gibiydi.bir sorun teşkil eder mi?(resim çekmek aklıma gelmedi )
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.