|
İlliadin fazla doz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
songseruz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2023 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı songseruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 11:50 |
Kadir bey dün konu diğer sorularla karıştığı için diğer ailelere aratmada yardım olması açısından burdan sormak istedim .dün çocuğum elime çarptıpında damlalıktaki bütün dozu kazayla burnunun içine damlatmıştım siz sorun olmayacağını söylemiştiniz.diğer anne babalara örnek olması açısından damlalığın resmini atıyorum.
Yeni sorum şu Sabah uyandığımızda burnunun deliği şu şekilde kapanmıştı.damladan dolayı oluşan bir reaksiyon mu yoksa gripten kaynaklı mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip ile ilgili.
|
|
![]() |
|
songseruz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2023 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı songseruz
Kadir hocam eşim Dr gitti. Boğazı beyazlasmisti. Bakteriyel demiş Dr. Wbc ve crp yüksek çıkmış antibiyotik başladılar. Bana ya da oğluma bulastiysa kan da ne zaman çıkar test yaptıralım mi? Oğlum boğazı giciklanmis gibi öksürüyor gripten mi yoksa kapmış olabilir mi ? Eşimin bulastiriciligi ne zaman biter yardımcı olur musunuz yapabileceğimiz birşey var mı yok gösterir misiniz ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı songseruz
Hocam bir de oğlumun ağız içinde dudak kısmında yara gibi bişey çıkmış aft mi uçuk mu anlamadim ne yapmam gerekir resmini yüklüyorum bakarsanız memnun olurum. Çok soru sordum farkındayım lütfen kusura bakmayın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı songseruz
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aft degil. Yanlislikla isirmis. kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı songseruz
Kadir hocam eşim dün Dr gitti. Boğazı beyazlasmisti. Bakteriyel demiş Dr. Wbc ve crp yüksek çıkmış antibiyotik başladılar. Bana ya da oğluma bulastiysa kan da ne zaman çıkar test yaptıralım mi? Oğlum boğazı giciklanmis gibi öksürüyordu dün bu sabah balgamli öksürük basladi sarı sümük hala devam. Eşimin bulastiriciligi ne zaman biter yardımcı olur musunuz yapabileceğimiz birşey var mı yok gösterir misiniz ? Kan tahlili yaptırayım mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı songseruz
Kadir bey kan tahlili yaptırdım eşimden dolayı çıkan sonuçlara göre antibiyotik kullanmam gerektiği söylendi siz ne düşünüyorsunuz? Crp daha çıkmamış.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|