Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 7 aylık bebek kan tahlili sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

7 aylık bebek kan tahlili sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Neşeida Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neşeida Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 7 aylık bebek kan tahlili sonuçları
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 19:13
Kadir Hocam merhaba,
Kızım 7 aylık. 2.200 gr 43 cm olarak 38.haftada doğdu. 4.aydan bu yana doktor ve hemşireler demir damlası vermelisiniz diyor. Sağlık bakanlığı öyle diyormuş. Hatta bir de şöyle diyen doktorlar var: “Amerikan Pediatri Akademisi de öneriyor.” AAP’yi bi kere bi cümle sonlarında mutlaka kullanıyorlar daha da inandırıcı olmak İçin!!! 
Her neyse demem o ki ben kızımı demir damlası vermedim. Bu ayda kan tahlili yaptırdım. Hgb değeri 10’nun üstünde.ferritin değeri de olması gerektiği gibi. Kızıma demir damlası vermemem doğru bir karar değil mi? 
Bir de trombosit değerleri yüksek çıkmış. Bu normal midir? 
Yapmam gereken bir şey var mı?
Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

Yukarı Dön
Neşeida Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neşeida Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 19:15
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120559
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 20:22
Anemi:Yok. Sakin Demir ilaci vermeyin!! 
Antibiyotik: Gerekmiyor! 
Losemi veya Kan hastaligi:Yok! 
Viral enfeksiyona bagli farklar var, hicbiri onemli degildir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2023 Saat 03:08
Yukarı Dön
Neşeida Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neşeida Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 20:29
Kıymetli hocam çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.