Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta sıvı birikmesi arjirol karışım damla
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulakta sıvı birikmesi arjirol karışım damla

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HazalBrls Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı HazalBrls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta sıvı birikmesi arjirol karışım damla
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 02:08
İyi akşamlar doktor bey
4.5 yaşındaki oğlumu Geçen hafta geçmeyen burun tıkanıklığı sürekli hasta olma ve duyma problemi yaşadığını düşünerek kbb doktoruna götürdüm kulakların her ikisinde sıvı birikmiş %20-30 işitme kaybı var geleniz eti var diyerek bize içinde arjinol da olan bi karışım verdi 5 gün kullanın 1 hafta ara verin 5 gün tekrar kullanın dedi ve yanında levmont toz karışım verdi günde 1 kez. Arjinol damlayı 5 gün kullandım ve içeriğini araştırırken sizi tesadüfen buldum okuduklarım karşısında şuan uykularım kaçtı arjinoldan hiç iyi bahsetmemişsiniz 5 gün kullandım bunundonuçları ne olur lütfen bilgilendirirmisiniz. Ayrıca işitme kaybı dediği doğrumudur bu kalıcı olur mu? Çocuğum sürekli konuştuklarımı tekrar ettiriyor anlamıyor beni çok korkuyorum lütfen cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120908
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 18:59
AMAN HA!!!!! Damlatilabilecek en ZARARLI damla!! Resmen kulak zarini yakar ve ilerde "mikrosirurji" ile,
ameliyat gerekir. Tamamen 50'li yillardan once yapilan en buyuk sahtekarlik!! 
Arjirol: Gumus nitrat!!! Kimyasal yanik yapar! 
Bu assagilik KBB doktoru nerden de bulmus bu eski sahtekarligi!! 
Bu pust doktora haddini bildirin! Bildirin de baskalarinin canini yakamasin. 
Sakin soyledigi hicbir seye inanmayin. 
EGER; kulaktan bir sikayeti(Agri, akinti gibi) varsa, SADECE: Iliadin damla, 5 gun gunde:2x2'ser damla 
damlatin. Yatar vaziyette ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. 
Damla bulamazsaniz, spreyini alin ve damalikli bir siseye bosaltip kullanin. 
Cok okumaniz lazim.
Okuyun ve gunumuz doktorlarini iyi ogrenin!!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2023 Saat 19:03
Yukarı Dön
HazalBrls Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı HazalBrls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 23:05
Yalnız damlayı kulağa değil burna damlatmamızı söyledi günde 3 defa 5 sağ burun deliğine 5 sol burun deliğine olacak şekilde.. sizin bir kaç doktora da sorduk sizden cevap gelene kadar fakat onlarda hiçbir zararının olmadığını söylediler gerçekten neye inanacağımızı şaşırmış durumdayız 🥺 bu insan sağlığı yani herşeyi geçtim küçük bir çocuğun sağlığı.. kulakta hiçbir ağrısı yok fakat yüksek sesle konuşmadıkça duymuyor sürekli tekrarlatıyor.. bu durum basım düzelebilir peki önereceğiniz ne var ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120908
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 03:19
SAKIN Ha!! Calisma mekanizmasi, "Kimyasal yanik" yaparak dokulari buzusturmek.. Bu sayede 3-5 gun
 rahatlarsiniz, sonra yanik doku tepkisel olarak eskisinden daha beter hale gelir ve size ameliyat tavsiye
edilir!! 
SAKIN!!! Kim olursa olsun, cocuklarla ilgili konularda, benden baska hicbir Turk doktora inanmayin! 
EGER, bu assagilik karisim, hakikaten bir halta yarayacak olsa idi, ilac sirketleri siselere koyup, satarlardi!

Duymasini test etmek icin, Cep telefonu kullandirin. Eger her 2 kulak ile de duyabiliyorsa, isitmede bir 
problem yoktur, "tekrarlatmasi" oyun haline getirdigi icindir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ara 2023 Saat 03:21
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.