|
Kızamık öldürürmü,? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2023 Saat 23:59 |
Hocam merhaba defelarla yaziyorum size ve siz de cok sag olun cəvapliyorsunuz.oglum 2yasinda ve ve kizamik oldu.. kizamik Aşisi olmadi bazi sebeplere gore..şimdi çok kötü geciriyor gozunu acamiyor.cok kötü oksuruyor.internetdeki, burdaki doktorlar cok korkutuyor yillar sonra beyinde sspe filan cika bilir diyor.ancak uyuyor.nereye gotureyim bilmiyorum.iyi bir doktor yok.yardim edin bize lutfen.şimdi ne yapmaliyim.A vitamini verdim..bogazi gozu icin ne yapayim
Düzenleyen SMZinyet - 25 Eki 2023 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi kafa ile yaptirmadiniz, HAYRET!
Kizamigin kendisi oldurmez. Ama bagisikligi dusurdugu icin, bu esnada Zaturre mikrobu bulasirsa, oldurebilirir. SSPE olma ihtimali, tamamen sansa baglidir ve olacak ise, hicbir sekilde, onleyemezsiniz. Asi dusmanlari yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaturre mikropunun bulaşdiginin belirtileri nedir hocam?ne yapa bilirim.rontgende bilinirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yuksek ates vardir, ilaclarla dusmez.
2- Solunum sayisi dakikada 60 ustune cikar. LUTFEN... Biraz eski yazilanlari ve makalalerimi okuyun, ayni sorulari 85 milyona tek tek anlatamam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|