|
Nem seviyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marias ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2023 Konum: tr Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2023 Saat 22:09 |
Kadir bey merhaba, nasilsiniz?
Kizimi buyuturken, cozum aradigim her konuda yardimci oldugunuz icin oncelikle cok tesekkur ederim. Simdi cevap aradigim konu; yasam alanimizdaki nem orani ile ilgili. Kizim 5 yasinda ve tam 1 yildir, yaz kis bitmeyen, balgamli oksuruk ve yesil burun akintisi/tikanikligi problemimiz vardi. Akar alerjisi teshis edilip, onlarca ilac verilmisti, tavsiyenizle hic birini kullanmadik. Ancak ben ilacsiz yontemler arastirip denemeye devam ettim. Evimizin nem orani %60-70 seviyelerinde, sicak havalarda %80 uzeri oluyor. Gectigimiz ay, nem toplama cihazi edindim ve 1 aydir evdeki nem oranini %45 e sabitledim. Kizimin 1 yil sonra ilk defa sumuk ve balgamli oksurugu bitti. Hala her gun oksurur mu diye bekliyorum ama yok. Burnuna serum fizyolojik yapiyorum, sumukte gelmiyor. Sadece agladiginda az miktarda seffaf akinti var. Yani bu cocugun tum sorunu nem oraninin yuksek olmasi miydi hocam? Ve ben nemi dusurerek iyi mi yaptim, 1 yildir araliksiz suren balgamin sumugun boyle kisa surede kesilmis olmasi dogru birsey mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleti calistirmayin, bakalim nem tekrar araz verecek mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|