Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nem seviyesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nem seviyesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
marias Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı marias Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nem seviyesi
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2023 Saat 22:09
Kadir bey merhaba, nasilsiniz?

Kizimi buyuturken, cozum aradigim her konuda yardimci oldugunuz icin oncelikle cok tesekkur ederim.
Simdi cevap aradigim konu; yasam alanimizdaki nem orani ile ilgili. Kizim 5 yasinda ve tam 1 yildir, yaz kis bitmeyen, balgamli oksuruk ve yesil burun akintisi/tikanikligi problemimiz vardi. Akar alerjisi teshis edilip, onlarca ilac verilmisti, tavsiyenizle hic birini kullanmadik. Ancak ben ilacsiz yontemler arastirip denemeye devam ettim. Evimizin nem orani %60-70 seviyelerinde, sicak havalarda %80 uzeri oluyor. Gectigimiz ay, nem toplama cihazi edindim ve 1 aydir evdeki nem oranini %45 e sabitledim. Kizimin 1 yil sonra ilk defa sumuk ve balgamli oksurugu bitti. Hala her gun oksurur mu diye bekliyorum ama yok. Burnuna serum fizyolojik yapiyorum, sumukte gelmiyor. Sadece agladiginda az miktarda seffaf akinti var. Yani bu cocugun tum sorunu nem oraninin yuksek olmasi miydi hocam? Ve ben nemi dusurerek iyi mi yaptim, 1 yildir araliksiz suren balgamin sumugun boyle kisa surede kesilmis olmasi dogru birsey mi ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2023 Saat 01:19
Aleti calistirmayin, bakalim nem tekrar araz verecek mi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.