|
Beyaz kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2023 Saat 12:27 |
Merhaba hocam üç yasindaki oğlum abisiyle oynarken belini koltuğun sert yerine çarptı çok ağladı o an sonra geçti gece uyurken sürekli inledi ateşi falan yoktu sabaha karşı ağlayarak uyandı midem bulanıyor diye ama kusamadi sonra karnım ağrıyor demeye başladı iştahı gitti doğru düzgün birşey yememeye başladı ishal başladı ama günde bir kere yapıyor sadece ishal şeklinde bugün üçüncü gün bugün baktım kakası beyaz çok korktum hocam bu hastalığının belini çarpmasıyla ilgisi varmı keyfi enerjisi yerinde sadece istahta azalma var bide arada karnım ağrıyor diyor bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim aklıma safra kesesi geldi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Carpma ile bir ilgisi yok!
Yedigi bir gidadan mikrop kapmis. Sakin ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam içim rahatladı ilaç vermedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|