|
TEN KOKUSU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2023 Saat 09:05 |
23-02-2014 Doğumlu oğlum 145 cm boy 36 kğ sarışın mavi gözlü. Aşırı terler idrarda protein çıkıyor size danışmıştım üniverste hastanesine götürdük 3 yıl takip ettiler takibe gerek yok artık dediler ama hala protein çıkıyor.1ay önceki tahlilimizde çıkan sonuç protein 24 saatlik 25.5 çıkmıştı.Takibi bıraktılarya bu ömür boyu böylemi olacak şuna buna dikkat edin demediler. 1.sorum oğlumun teninde kötü bir koku var bunu uzun zamandır fark ediyordum ama büyüdükçe artıyor sanki ter kokusu falan gibi değil banyodan çıkınca bile var bahratlı falan yemeyiz yağsı yağsı gibi birşeye benzetemiyorum kokuyu yani ne yapmak gerek. Nefes kokusu çok oluyor kafası dahil sürekli terlediği için sinüzit falanmıdır yaşlı dedeler gibi boğazını temizler. Tuzlu suyla burnunu sürekli temizler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sahsi temizligine dikkat etsin, Deoderant kullansin.
2- Sogan/sarimsak/pastirma gibi aromatik gidalar yemesin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eki 2023 Saat 18:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|