|
D vit. Ve demir hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2023 Saat 23:11 |
Hocma merhaba bu defa kendim için yazıyorum halsizlik sebebi ile doktora gittim d vitamini değerim 8 çıktı ferritin de 8 çıktı hocam daha doktordan sonuç randevusu alamadım ama durum çok mu kötü hocam ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir cakalin eline dusmussunuz!
1- D vitamin seviyeniz cok dusuk, mutlaka 1 ay ara ile 2 ampul Dvit3 icmeniz sart! Bunun gibi doktorlar size kasten uydurma binbir bahane ileDvit3ampul vermezler. Damla verirler ki, aylarca o doktora girmek mecburiyetinde kalasiniz. Siz 1 ay ara ile 2 ampul "Dvit3" icin. Ocak ayinda tekrar D vitamini olcturup bana yazin, yeterli gelmeyebilir. 2- Ferritin sahtekarligina gelince!! Tipik Turk doktor cahilligidir. Eriskin kadinlar icin, Hgb: 11g/dL ve ustu yeterlidir. Bu degere bir bakin! Esas onemli olan budur. Zira vucuttaki Demirin %70'den fazlasi Hgb'de bulunur. Ferritin bazi salaklarin zannettikleri gibi, "Demir deposu" filan degildir, barsaklardan emilen demiri Transferrin'e tasiyan bir proteindir. Vucutta Hgb degeri normal ise, Ferritin daha fazla Demir emilmesin diye azalir. Bunu Turk doktorlari asla bilmezler. |
|
![]() |
|
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen Meriko - 05 Eki 2023 Saat 00:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin!! Zaten butun gayeleri, aileleri devamli hastanelere bagimli kilmak!
|
|
![]() |
|
Düzenleyen Meriko - 05 Eki 2023 Saat 00:52 |
|
![]() |
|
Düzenleyen Meriko - 05 Eki 2023 Saat 00:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bildigin SALAK!! Yani, anladik cahil olduklarini da, bu kadar da salak olunmaz ki!!
Sakin o salagin lafi ile Demir ilaci filan kullanmayin. BEN SIZE Ne DEDIM: " Eriskin kadinlar icin, Hgb: 11g/dL ve ustu yeterlidir. Bu degere bir bakin! Esas onemli olan budur. Zira vucuttaki Demirin %70'den fazlasi Hgb'de bulunur. Ferritin bazi salaklarin zannettikleri gibi, "Demir deposu" filan degildir, barsaklardan emilen demiri Transferrin'e tasiyan bir proteindir. Vucutta Hgb degeri normal ise, Ferritin daha fazla Demir emilmesin diye azalir. Bunu Turk doktorlari asla bilmezler. " 14.6g/dL, ust sinira YAKIN! 15g/dL ustu, zehirlenmedir. |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam peki son bir soru üst sınırda dediniz ya bir süre sonra tekrar olcturmeme gerek var mı daha fazla yükselmiş mi diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|