|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2023 Saat 08:35 |
Merhabalar,
Kızım 6 yaşında. Dün baş ağrısı vardı önceki gece ilk defa gece geç saatte uyudu normalde en geç 10 da uyumuş olur o gün gece 1 buçukta uyudu sabah da erken uyandı 8 gibi. Baş ağrısı bu yüzden diye düşünmüştüm ama akşam ateşi çıktı koltuk altı 39.5 ölçtüm. Yürürken başım sallanıyor etraf hareket ediyor gibi şeyler söyledi. Biraz karın ağrısı vardı ara ara mide bulantısı da oldu bir iki kere bişey içtiğinde ya da yediğinde ama kusma olmadı. Bir kere limonlu suyla bir kere de iyotlu su ile alnını boynunu ve koltuk altını sildim. Başka bir şey yapmadan yatırdım. Yavaş yavaş ateşi düşmeye başladı gece boyunca(37.5) Sabah uyandı baş ağrısı yok, ateş kulaktan 38.5 koltuk altında 36.5 çıkıyor şuanda. Dili bu şekilde beyaz olması normal mi? Daha kahvaltı yapmadı. Dün de 7de çorba içmişti en son. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekebilir, veya; atesi bir daha olmazsa, kendiliginden iyilesmis demektir, antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Ateşi şuan kulaktan 38 koltuk altından 36.7 Tekrar çıkmazsa antibiyotik kullanmadığımız için bir sorun olur mu?
Bişeyler yedi dişini fırçaladı ağız temizliği yaptık şuanda dili bu şekilde
Düzenleyen NagihanKY - 14 Ağu 2023 Saat 13:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam acaba güneş çarpması olabilir mi? Çünkü dün öğle saatlerinde dışardaydı hem yorulmuş hem de dün bana başımın üstünü tuttuğumda başım çok sıcaktı dedi yorulduğunu söyledi. Eve geldiğinde gözleri kızarmıştı başı ağrıyordu ateşte akşamdan çıkmaya başladı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|