|
11 yaş ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aysays ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2023 Saat 13:45 |
Hocam oğlum bugün öğlene kadar 5 - 6 defa yoğun kustu. Karın ağrısı var ve ara arada hafif sulu kaka yapıyor . Ateşi yok.
Şu içiremiyorum. Çok nadir bir iki yudum içiyor. Bir şey de yemiyor. Su kaybından korkuyorum. Küçük çocuklara Emedur fitil demişsiniz. Peki kusma böyle yoğun devam ederse 11 yaş 35 kg olan oğluma kusma için ne önerirsiniz. Bu konuda geriye dönük mesajlarınızı okuyorum ama büyük çocuklar için ben mi göremedim bilemiyorum. Emeğiniz için teşekkürler 💐 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma ve ishal beraber oluyorsa, bu VİRAL ishallerden biridir ve 1 hafta sürecek demektir.
Su kaybını önlemek için, Emedur100 fitil, günde :2x1 kullanın.
|
|
![]() |
|
Aysays ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok özür dilerim, benim sıkıntım 11 yaşında olduğu için fitili kullandırmıyor. Bu ilacın şurup şeklinde olanı var mıdır ? Eğer varsa 35 kg için günde kaç kez kaç ml içilmelidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Metpamid şurup var ama, onu da kusar mı? Bilemem.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam 💐
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|