|
Ateş döküntü 6.hastalık ve başlayan öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Tem 2023 Saat 00:40 |
Hocam merhaba. Kızım 15 aylık.8 gün önce tam 36 saat süren bir ateşi oldu ve ateşten 2 gün sonra karnında ve yüzünde döküntü oldu. Doktorumız6. Hastalık olduğunu söyledi ilaçsız döküntüler de 2 günde geçti fakat 5.günü bir öksürük süreci başladı özellikle uykuda gelen gıcık şeklinde uyanıkken tek tük uyuduğu anda başlıyor. Bu yeni bir viral enfeksiyon mu yoksa 6. Hastalık sebebi ile olabilir mi?? . Burnu akmıyor tek öksürük kuru gıcık şeklinde başlıyor sonra atıyor afedersiniz balgamı.bal limon veriyorum serum fizyolojik sıktım. Tekrar bir kontrol gerekir mi gidip başıma iş almayayım mı..
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam merhaba tekrar bizim öksürük grçmeyince dr gitmek zorunda kaldık.. Bebeğim baya balgamlı öksürüyor gün içinde öğürerek ve uyuduğunda gelen gıcıklar yeniden başladı. Doktorumuz bronşiolit gibi olacak gibi bronşları daralmış hırıltısı var dedi. İsimlerine bile bakmadım antibiyotik ve buhar verdi🙄 size sormadan karar vermeyeceğim.. Solunumu 26 civarı ateş huzursuzluk yok tek problem öksürük..cold mıx serum fizyolojik ve bal limona ek sıcak buharı sabah akşam yapsam işe yarar mı.?
Düzenleyen Esrazeynep - 18 Tem 2023 Saat 17:56 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakın söyledikleri hiçbir şeye inanmayın.
Sadece buhar, Limonlu bal ve ColdMix kullanın. Siz hiç Türk doktorlarının Grip teşhis ettiklerini gördünüz mü? Hepsine böyle tırışkadan teşhisler koyarak, aileleri korkutup lüzumsuz tedaviler verirler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum sizi. Bugün sıcak buhar diğer dediklerinizi uygulamaya başlayalı 4. Gün bizim durumlarda pek değişen bir şey yok öksürük bir tık azaldı ama tek i öğlen uykusunda hep gelip uyutmuyor bizi. Gece uykusu rahat Cold mıx uyguluyorum odanın nemini 45 civrı tutmaya özen gösteriyorum solunumu da sayıyorum sürekli 27 civarı.. Ben bunlara devam edeceğim ama önemli sorum size şu. Ne zaman korkmalıyım hocam bana lütfen belirtir misiniz ne zamn ciğerine inmiş olursa anlarım neye dikkt edeyim. Çok teşekkür ederim şimdiden🌼not hiç ilaç kullanmadık.
Düzenleyen Esrazeynep - 22 Tem 2023 Saat 15:39 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
- Öksürük kesici ilaçları!
- Grip ilaçları. - Balgam inceltici diye satılan uyduruk ilaçları. - Kısacası "Sahtekarlığın 1. Safha" ilaçlarını kullanırsanız, başınız belaya girer. Solunum sayısı dakikada 60 üstüne çıkar, kafasını yastıktan kaldıramaz, inatçı ve yüksek ateş olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Çok teşekkür ederim hocam ben aynen dediklerinize devam ediyorum
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam yine biz malesef. Kızımın öksürük çok çok axaldı hatta tek sabah öğlene kadardı uykuda gelen gıcıklar da bitmişti. Bende 2 gündür buharı balı falan bıraktım . Fakat bugün öğlen uykusunda yine başladı uyutmadı öksürük.. Sizce ne yapmalıyım tekrar bir kontrol gerek r mi solunumu saydım 29 civarı şuan. 20 günü geçti bitmedi öksürük döngüsü.
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|