|
60 gündür öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bdk.Gkhn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 12:52 |
Hocam Selamlar, iyisiniz inş.
Hocam kızım 48 aylık , iki aydır özellikle geceleri 30 dk - 1 saat tutan bir öksürüğü var. Gündüzleri ise ara ara öksürüyor, geniz akıntısı var, öksürünce balgam olduğu anlaşılıyor. Arada bir burundan alıyoruz. Hali vakti yerinde fakat uzun süredir geçmedi bu olay. Diğer iki kızımı sizin desteğinizle çok şükür büyüttük, dualarımız sizinle. Fakat bal limon, zencefil , coldmix vs çok defa uygulammıza rağmen çok uzun sürdü bu iş. Ne yapmamı önerirsiniz, Teşekkürler Hocam
|
|
![]() |
|
Bdk.Gkhn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu arada öksürük tablosuna da baktım. kuru gıcık şeklinde öksürük-yatınca artıyor-basit grip çıkıyor sonuç ama diğerlerinde bu kadar uzun sürmediği için aklım karıştı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim tavsiyelerim; Griplerin süresini kısaltmaz, rahat geçirilmesini sağlar.
Her Grip yapan virus aynı değildir. Dili pembe ise; antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam. Süreye takıldım, evet grup. Fakat 60 - 70 gün sürünce ciğerlerde yeni birşey gelişme ihtimali olur mu. Bundan korktum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|