|
Gece asırı terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetaltan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 09:31 |
Merhaba Hocam,
3,5 yaşında erkek cocugum var. A-2 kere bronşolit, bir kere bronşit geçirdi. B- Geniz etinde büyüme var. C- bazen hırıltı oluyor. fakat fark ettiğim nefes alırken oluyor gibi. D- Gece terlemesi özellikle baş çevresinde oluyor. E- Boğazını temizleme gibi bir öksürüğü olabiliyor. 5 dakika gibi sürüyor. F- Gece terleyince biraz öksürmeye başlıyor. Yaptığım: Serum fizyolojik veriyorum günde 2 defa. her burnuna 2 damla veriyorum. Nebülazator ile de günde 2 defa hava olarak veriyorum. Bu durumda rahatlıyor. Ballı limon-zencefil içeceği içiriyorum. D vitamini veriyorum. İliadin damla damlatıyorum burnuna. Bu durumda ne yapmalıyım hocam? Teşekkür ederim. Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Doktorunu değiştir (diyeceğim, ama mübareklerin hepsi aynı kafadalar)..
2- Yazılarımı okuyun. a) Yazarlar kısmında; makale listemdeki konu başlıklarına bakın, ilgi duyduklarınızı öncelikle okuyun. b) Forum "Sabit" yazıların tamamını okuyun, bilhassa; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı iyi okuyun. 3- Geniz eti bu yaşlarda BÜTÜN çocuklarda büyüktür, sakın Türk doktorlarının gazına gelmeyin. Geniz eti ve Bademcikler; birer Lenf bezi olup, vazifeleri hem mikropları yok etmek, hem onlara karşı bağışıklık maddeleri üretmektir. Alınmaları gerekmez. 4- SAKIN Türk doktor aklı ile; Astım hastası olmayan bir çocukta, "Nebulizattör" filan kullanmayın. Bunların sağladığı geçici sahte iyilik hallerine aldanmayın, yoksa, "Sahtekarlığın 3. Safhasını" yaşarsınız. SAHİ, bu doktorlar 3.5 sene içinde hiç çocuğunuza Grip tanısı koydular mı? Asla koymazlar. Çok okumanız lazım. |
|
![]() |
|
Ahmetaltan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
Hocam herşey için çok teşekkür ederim.
Evet oğluma hiç grip teşhisi konmadı bugüne kadar. İliadin rahatlatıyor. ne kadar süre kullanabilirim hocam? Ek olarak serum fizlojiği nebulazatöre koyup günde 2 kere verdiğimde rahatlıyor. serum fizyolojiği bu şekilde kullanmamım sakıncası var mıdır? saygılarımla hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bugünden geriye giderek bütün Forum soru-cevaplarını okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|