|
GGT Değerlerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2023 Saat 16:56 |
Doktor Bey Merhaba,
Bugün kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum.2yıl önce coviti 1 haftası yoğun bakımda olmak üzere 2 hafta hastanede yatarak geçirdi.O zaman ggt değerim 170 lerde idi. Zamanla düştü.O günden bugüne 4 kez tahlil yaptırdım. Sonuçları şu şekilde.3 Şubat 2022 de 39, 17Kasım 2022 de 65, 28 Mart 2023 de 73, 19 Haziran 2023 de 55 çıktı.2 gün önce yaptırdığım üst batın ultrasonda tüm organlar sorunsuz çıktı. Herhangi bir şikayetim yok.Yapmam gereken birşey var mı bir tavsiyeniz olur mu acaba?Okuduklarım beni biraz korkutu.
|
|
![]() |
|
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son yapılan tahliller de ggt hariç tüm değeler normal.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalık olsa; GGT yüzlerin üstünde olurdu.
Esas önemli olan: ALT ve AST dir bunlar normal ise, Karaciğer normal demektir. Uğraşmayın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.Usandım korkutulmaktan.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|