Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ot alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ot alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ot alerjisi
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 13:49
hocam iyi günler  oğlum 8 yaşında 32 kilo 141cm boyunda bu sene 10 gunde bir ates ve öksuruk yasadık hocam kan degerlerıne baktırdım kan degerinin biraz düşük olduğunu soyledı dr. hanım hgb 13.4 cıktı ferro zinc bir kutu içsin dedi başlatayımmı hocam birde deri testinde zeytin ağacı ve yabani otlara karşı alerji cıktı bu dönemlerde cok hapsuruk ve kesik kesik öksürüğümüz oluyor alerji içinde cetryn surup,mometix burun spreyi ve onceaır 5 mg ciğneme tableti verdi bir ay hergün kullan 1 ay sonra tekrar bakalım dedi  burun tıkalı oldugu için spreyi kullandım rgece rahat uyudu alerji surubunu kullanayımmı hocam suaralar surekli burnu tıkalı ve boğazını temizleme hareketi yapıyor kısa kısa öksürükte var sıze danısmadan ilaç kullanmak istemedim değerli hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 14:58
O doktorun hiçbir şeyden haberi bile YOK! 
8 yaş için; Hgb aralığı: 11.-14.5g/dL aralığıdır!! 
SAKIN Demir ilacı kullanmayın.. VE bunu aynen bu cahil doktora söyleyin! 
SAKIN; Türk doktorlarının "Alerji" teşhislerine inanmayın. Onlara göre her hastalık, "Alerji"!! 
SAKIN alerji için verilen ilaçları da kullanmayın. 
Allerji ilaçları solunum yolu akıntılarını koyulaştırtır. Kasten veriyorlar. Sahtekarlığın 1. Safha ilacları bunlardır! 
Hırıltılar başlayınca da, Astım teşhis ederler. Sakın bu sahtekarlıklra kanmayın. 
Siz bu doktorların, hiç Grip teşhis ettiklerini gördünüz mü?? Her öksüren allerjik! 
Mometix ile rahat uyur tabii!!!! Nede olsa KORTİZON!! Ama acısı sonra çıkar.
Forum ilk sayfadaki; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. 
Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.