|
Kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 14:13 |
Hocam iyi günler ben size geçen haftalarda yazmıştım oğlum sık sık çişim geldi diyor bazen yapıyor bazen yapmıyor siz sinirsel olabilir yazmiştınız bu durum uzayınca şeker olabilirmi diye doktora getirdim önce idrar tahlili yapıldı bir şey çıkmadı bide açlık şekere bakalım dendi bu sabah yaptık tahlilleri size gönderecem lökosit değeri düşük dedi haftaya tekrar bakalım yine düşükse hemotoloji ye gönderecem yayma yapılsın dedi neden düşük diye çok endişeliyim hocam ne olur sizin yorumunuz çok değerli benim için bir yorumlarsanız tahlilleri çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii ki bir şey çıkmayacak!! Çıkacak olsa ben söylerdim..
"Şeker miş!!" Bir kere çocuklarda Şeker hastalığı, Tip1 şeklindedir ve erişkin şeker hastalıgı olan, Tip2 şeker hastalığından çok farklıdır. Erişkin şekeri sinsi ilerler, çocuk şekeri, ani başlar. Akşam sağlam yatar, sabah şeker koması ile uyanır. Evveliyatı yoktur. Türk doktorları, VİRAL hastalıklarda Lökosit değerinin düştüğünü bilmezler. Grip teşhis etmezler ki, oradaki kan tablosunu bilsinler! Gördüklerinde de işte böyle saçmalar dururlar. Virus enfeksiyonlarında, ÖNCE: WBC(Lökosit), Nötrofil ve PLT(Trombosit) değerleri düşer, iyileştikten sonra, PLT anormal yükselir. Bunlar tamamen normaldir. SAKIN hiçbir ileri tahlil filan yaptırmayın, SAKIN Hematolojiye filan gitmeyin. Anemi:Yok. Antibiyotik:Gerekmiyor. Kan Hastalığı:Yok. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2023 Saat 14:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Canım hocam ağlayarak cevap yazıyorum Allah sizden razı olsun sabah beri perişan oldum hocam oğlum dokuz aylıkkende böyle değeri düşük çıkmıştı o zaman hemotoloji ye gittik yayma yapıldı doktor sokakta oynayan bir çocuktan farkı yok dedi o günden sonra korkumdan hiç tahlil yaptırmadım bugün yaptıkdık ilk defa yine düşük dedi ben mafoldum niye diye bakılması gerekir dedi hocam hemotoloji gitmek istemiyorum birşey atlamayız dimi yani tekrar bir hafta sonra çağırdı yapptırmazsam ileride kötü birşey çıkmaz dimi sadece şu an hasta falan değil hocam niye düşük diye aklım karıştı ya yaptırsam tekrar düşük çıkarsa yani bir kan hastalığı olsa net çıkarmı hocam
Düzenleyen fethiyeakiiiin - 31 May 2023 Saat 17:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Hocam bide demir bağlama yüksek çıkmış o kansızlık ta ortaya çıkarmış vallahi çok oldu ama inanın tamamen stresten soruyorum hocam diğer sorum için cvp
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazılarımı okumuş olsa idiniz, bu kadar üzülmezdiniz.
Anemi:YOK!! Bari yazdığım cevapları okuyun!! Dönen sahtekarlıkları bilmiyorsunuz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Hocam kesinlikle yazılarınızı soru cevap sürekli takipteyim yani ben sadece çocuk hasta değilken yapılan bir tahlil de düşük çıktı diye endişeliyim siz hastalıklarda düşer dediğiniz için bir tereddüt te kaldım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|