Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fethiyeakiiiin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fethiyeakiiiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan tahlili
    Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 14:13
Hocam iyi günler ben size geçen haftalarda yazmıştım oğlum sık sık çişim geldi diyor bazen yapıyor bazen yapmıyor siz sinirsel olabilir yazmiştınız bu durum uzayınca şeker olabilirmi diye doktora getirdim önce idrar tahlili yapıldı bir şey çıkmadı bide açlık şekere bakalım dendi bu sabah yaptık tahlilleri size gönderecem lökosit değeri düşük dedi haftaya tekrar bakalım yine düşükse hemotoloji ye gönderecem yayma yapılsın dedi neden düşük diye çok endişeliyim hocam ne olur sizin yorumunuz çok değerli benim için bir yorumlarsanız tahlilleri çok teşekkürler 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fethiyeakiiiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 14:15
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fethiyeakiiiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 14:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 14:51
Tabii ki bir şey çıkmayacak!! Çıkacak olsa ben söylerdim.. 
"Şeker miş!!" Bir kere çocuklarda Şeker hastalığı, Tip1 şeklindedir ve erişkin şeker hastalıgı olan, Tip2 
şeker hastalığından çok farklıdır. Erişkin şekeri sinsi ilerler, çocuk şekeri, ani başlar. Akşam sağlam yatar,
sabah şeker koması ile uyanır. Evveliyatı yoktur. 
Türk doktorları, VİRAL hastalıklarda Lökosit değerinin düştüğünü bilmezler. Grip teşhis etmezler ki, oradaki
kan tablosunu bilsinler! Gördüklerinde de işte böyle saçmalar dururlar.
Virus enfeksiyonlarında, ÖNCE: WBC(Lökosit), Nötrofil ve PLT(Trombosit) değerleri düşer, iyileştikten sonra,
PLT anormal yükselir. Bunlar tamamen normaldir. 
SAKIN hiçbir ileri tahlil filan yaptırmayın, SAKIN Hematolojiye filan gitmeyin. 
Anemi:Yok.
Antibiyotik:Gerekmiyor.
Kan Hastalığı:Yok.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2023 Saat 14:54
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fethiyeakiiiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 15:04
Canım hocam ağlayarak cevap yazıyorum Allah sizden razı olsun sabah beri perişan oldum hocam oğlum dokuz aylıkkende böyle değeri düşük çıkmıştı o zaman hemotoloji ye gittik yayma yapıldı doktor sokakta oynayan bir çocuktan farkı yok dedi o günden sonra korkumdan hiç tahlil yaptırmadım bugün yaptıkdık ilk defa yine düşük dedi  ben mafoldum niye diye bakılması gerekir dedi hocam hemotoloji gitmek istemiyorum birşey atlamayız dimi yani tekrar bir hafta sonra çağırdı yapptırmazsam ileride kötü birşey çıkmaz dimi sadece şu an hasta falan değil hocam niye düşük diye aklım karıştı ya yaptırsam tekrar düşük çıkarsa yani bir kan hastalığı olsa net çıkarmı hocam

Düzenleyen fethiyeakiiiin - 31 May 2023 Saat 17:05
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fethiyeakiiiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 19:59
Hocam bide demir bağlama yüksek çıkmış o kansızlık ta ortaya çıkarmış vallahi çok oldu ama inanın tamamen stresten soruyorum hocam diğer sorum için cvp 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 22:21
Yazılarımı okumuş olsa idiniz, bu kadar üzülmezdiniz. 
Anemi:YOK!!  Bari yazdığım cevapları okuyun!!
Dönen sahtekarlıkları bilmiyorsunuz. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fethiyeakiiiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2023 Saat 00:47
Hocam kesinlikle yazılarınızı soru cevap sürekli takipteyim yani ben sadece çocuk hasta değilken yapılan bir tahlil de düşük çıktı diye endişeliyim siz hastalıklarda düşer dediğiniz için bir tereddüt te kaldım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.