|
Bilgi almak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2023 Saat 14:58 |
Hocam merhaba 36 yaşında bayanım bir hafta önce baya stresli bı gün gecirmistim ondan sonra sırtım in sag arkasına bişey tutuldu sanki nekipirdanmaya ne nefes almaya müsade etmez gibi bugünde başladı kolumun birestigi izada sagl ağrısı on tarafimada yayiliyo hareket ettikçe yakar tarzda agriyo yayilirken...bizeykaldirirkende hafifte olan bişey göğüs in tarafım agriyo
Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 23 May 2023 Saat 15:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Zona olabilir. Ciltte kızarıklık ve hassasiyet vardır. Uçuk benzeri döküntüler olur.
2- Pleurodynia denilen "Yan ağrısı" olabilir. Viraldir, ağrısına Novalgin tablet iyi gelir. 2 tablet alın, en fazla 3x2 tablet alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() Yanıt Yaz
Hocam bugün yine başladı oyleki nefes alırken sirtimin sol yanı fena batıyor hareketlerim kısıtlı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Dediğiniz virusmu bu yine bu kadar sık tekrarlayan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir. Novalgin tablet kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam ağrıyı idare edebilirm diye novalgin almadım ama bugün daha çok şiddetli başladı esneyeneliyorum nefes lerim küçük küçük alıyorum ciğer filmi cektirsemmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Röntgen bulgusu YOKTUR!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|