|
Hep aynı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2023 Saat 14:49 |
Kadır hocam merhabalar kızım bu ara grıp ten zıyade farklı bır hastalık gecırıyor hastalık su sekılde hafıf burun akıntısı ates olmadı oksuruk ıle başlıyor sonra mıde bulantısı ve kusma oluyor sonra ateslenıyor ıshal olmuyor yanı n son bır ay oncede aynısı oldu antıbıyptıkten sonra gecmıstı bademcıkler yara gıbıydı sızede yazmıştım ozaman neyapacagımı bılmıyorum suan tekrar antıbıyotık kullansın ıstemıyorum ates mevcut sımdı mıde bulanıyor yaptırmam gereken bır test var mı hocam oyuncak edıyorlar gıdınce çocuğu cok üzülüyorum halıne
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/hkzagl4 hocam bogaz bu sekılde damakta benek benek kırmızılıklar var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekmiyor, Domuz Gribi geçiriyor.
Bugünden geri giderek yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Tmm hocam tesekkur ederım cok saolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|