|
Faranjit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2023 Saat 21:01 |
Merhaba hocam önce grip ile başladı sonra sesim kısıldı ve balgamlı bir oksurugum var. Oksurdukce daha kötü oluyorum ve sesim çıkmıyor ama mesleğim gereği sürekli konuşuyorum ve şu anda öksürükten boynumun alt tarafına doğru ağrı olusmaya başladı konuştukça oksurdukce hatta gul rken bile daha kötü oluyorum. Ne yapmam lazım hocam emziriyorum da aynı zamanda. Geçen bir soru cevaptada faranjitin sepsise sebep olabileceğini yazmistiniz. Hangi durumlarda oluşur bu.
Düzenleyen Fatma23 - 09 May 2023 Saat 21:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" cevaptada faranjitin sepsise sebep olabileceğini yazmistiniz."
Yok yaaa! Ben mi yazmışım?? Yok böyle bir şey. Meslek hayatımda görmedim. Ağrı için; Tantum Verde Sprey kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|