|
Sarılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hatcik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2023 Saat 11:21 |
Kadir Hocam bebeğim 15 günlük 5 günlük ilken sarılık için doktora götürdük 11 çıktı. Doktor iki gün sonra tekrar gelin dedi. İki gün sonra değeri 9 çıktı. Doktor ama artık gelmenize gerek yok dedi. Ancak sonraki günlerde yüzü daha sarardı hafif gözlerinde var. Emziriyorum sık sık. Güneşli gün olursa ki bu aralar pek yok sizin yazılarınızda okumuştum cam arkasından güneşte tuttum. Ancak içim rahat etmedi. Tekrar değerini ölçtürmeli miyiz? Ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Hatcik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebeğimizi doktora götürdük alnından yapılan ölçümde 17,2 çıktı kan tahlili istediler. Kanda ise 15,9 çıktığını ve hemoglobinin biraz düşük olduğu söylendi. Bunun üzerine benim kan grubumu falan sordular AB pozitif olduğunu söyledim. Uyuşmazlık anne pozitif olsa da olabilir dediler. Yarın yarından sonra da ölçüm istediler. Ona göre bakacağız dendi. Sizin yorumunuz nedir? Tahlilleri göndermedim ulaşamadım sonuçlara
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de Demir ilacı yazdı doktor bey. Yani kan düşük geldiği işin yazdım dedi. Daha 15 günlük olduğu için Demir ilacı kullanımı da kafamı karıştırdı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz kendiniz aranmissınız ve bula bula böyle salak bir doktoru bulmuşsunuz...
1- Bebekler doğduktan sonra, Hgb değerlerı 10g/dL'ye kadar düşer. Türkiye'nin salak doktorları bunu dahi bilmezler. Sakın Demir ilacı vermeyin! 2- Bir defa Sarılıkta, düşme başladıktan sonra, ASLA tekrar yükselme olmaz. Sizi dolandırıyor. NİYE yazılarımı okumadınız? Niye "Bilirubin Takip Çizelgesini" incelemediniz? Hem paradan oldunuz, hem bebe acı çekti, hem gereksiz yere kanı alındı.. Siz bu serserilere gitmeye devam edin, kan ala ala bebekte olmayan kansızlık gelişir! Demekki ben 15 seneden beri boşuna uğraşıyormuşum!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|