|
Yutkunamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 436 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 05:01 |
Hocam merhaba kızım 8 yaşında boğaz ağrısı başladı persmbe gecesi cuma devam etti ogeln ateş basldi ama 39u gcmedi ve gecesine doğru bitti sabha kadr terledi çok fazla sayikladi ateşi olmadı halde ... Herhangi bi müdahale etmedim fakat boğazları aciyo yutkunamaiyor su içmek acı veriyo adeta ne yapsam bilemedm bu arada dilde beyaz bı tabaka yok koku yok antibiyotik lik değil biliyrum ama bu bagdemciklere ne iyi gelir acıyı ne hafifletir ... Pastil felan da verdm gün için de ama pek fayda olmadı ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 436 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coxsackie ve Enfeksiyoz Mononukleoz viruslari, hayal gormeler yapabiliyorlar yazmışsınız gecn aylar bı altı gün yüksek ateşi olmuştu ama başka hiç bi sikayeti olmadı o ara dedim ki sizin yazılarından yola çıkarak enfeksiyoz mononukleoz bu çocuk bu sefer ateş yok gbiiydi toplam altı saat hafif şekilde var? Gece sayıklama çok fazla HC susmadı sabah kadr ter için deydi hep ama en belirgin sıkıntı boğaz acisi ağrısı coxsackie mi acaba ? Tantm Verde spreydi de dedndim.aksm ama pek fayda etmedi bu boğaz için var mı başka öneriniz hocam?sanrm salgn var bu arada ne çok formda son zamanlarda bagdemcikle ilgili yazan olmuş yeni bı virüs üretmiş olablir mi peki hocam sadece boğaz ağrısı yapan ateşsiz feln ? Okulda yakın arkadsninda bı haftadır boğazı ağrıyo ama başka biseysi di yoktu kızın tek bagdemck agrsi yutkunamama ?? Yeni yeni hastalaklar mi türedi ne bu yıl anlamdk hep bı farkli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde'ye devam edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamm hocam saolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|