Merhaba Erkin Bey
size başıma gelen bir şey yazacağım ve bana ne yapmam gerekir anlatabilir misiniz? ...
Ben ................ markalı bir bezi kullanıyorum hemde kızım doğduğundan beri.. Hemde öyle ucuz markalardan değil oldukça bilinen bir marka ve markayı üreten firma da oldukça biliniyor nerdeyse günlük yaşantımızda kullandığımız tuvalet kagıdı sıvı sabun vs bu firmaya ait ...Neyse ben yine kızımın bezini değiştirecekken birde baktım bezde elime birşey geldi bezin lastik kısmında emici tabaka arasında yumuşak birşey var elimle bastırdım bez yapılırlen arasında sakız kalmış ......Firmayı aradım yetkiliyle konuştum önce biraz tavırlarından sinirlendim böyle aceleyle he biz adresinizi alalım telefonunuzu alalım falan lakayt konuşmalar oldu sert çıkışmak zorunda kaldım eşimle ...Neyse sonra dedilerki biz size dönelim gelip bezi alalım inceleyelim ..Bizde dedikki ama bize antetli kağıdınıza bu olayı yazıp tutanak şeklinde yazın ve yetkili imza karşılığında bezi veririz dedik onlarda biz bugüne kadar böyle birşey yapmadık isterseniz size kullandığınız bezden getirelim 1 paket dediler bizde hayır dedik bez benim elimde hala ve bu duruma çok sinirlendim firmayı araştım ve kalite standartlarını anlatmışlar da anlatmışlar....bu bezi kızımın genital bölgesine temas edicek şekilde kullanıyoruz hijyen kuralları, üretim gevşekliği, standartlara uymama gibi konularda derdimi anlatamadım ve kızgınım ne yapabilirim hukuki yollarda dahil ne önerirsiniz ..
Türkiye de bu olaylar pek umursanmıyor sanırım bir avukatla konuştuk fişinizle firmaya gidin yerine bez alın dediler bu kadar kolay mı ya anlamadım ben kızımın sağlığından bahsediyorum sakız da olur tükürükde başka bişeyde ..Yani kimbilir nelerle temas ettiriyoruz bebeklerimizi
İlginize teşekkür ederim
Saygılar
Melek Aydın Uslu
Düzenleyen melek uslu - 07 May 2008 Saat 13:41