|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 11:31 |
İyi günler altı ay oldu önce sekraj sonra sezeryan yaptılar..benim kasık ağrım akıntı bıçak gibi batiyor geçiyor bacaklarıma vurdu ağrısı gecmeyince doktora gittim..kan verdim idrar verdim smear verdim..smear daha çıkmadı ama muayane sirasinda ağrı oldu bana az iltihap var içerde dedi ve flagly 500 ve tetradox 100 mg antibiyotik kullan 20 gün sonra gel dedi..kanda ve idrarda çıkmadı enfeksiyon..tetradox yorumlarını okudum tehlikeli diyor yan etkileri ne yapmam lazım hocam kullanmalıyım..neler yapabilirim fitil kullansam.mesela daha iyi olmaz mı sizce..lutfen yardım edin.
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 17 Nis 2023 Saat 17:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bransim degil. PID olabilir, bir baska Kadin-Dogum doktorundan daha fikir alin.
|
|
![]() |
|
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Hocam iyi günler dahiliye gittim d vitamini değerim 6 çıktı..25 minimum aralığına gore..şiddetli ağrı ondanda olabilir mi..yoksa enfeksiyon bacaklara vurabilir mi..devit3 300.000 lU/ml verdi kas içine uygulanır yazıyor ağızdan icmiyecekmiyim.miktari normal mi ..
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 18 Nis 2023 Saat 15:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN igne yaptirmayin, ICIN!!
Bir ay sonra tekrar icin ve Eylul ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Bir ay sonra bir tane daha kullan ve hergun 10 damla kullan dedi..10 damla kullanayım mi..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damla gerekmez!! Siz, benim dedigim gibi yapin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Tskederiz..içtim ben bir ampül bugün sabah alt bacak kaslarında ağrı oldu ondanmidir birşey ..birde B12 değerimde 258 çıkmış onun içinde haftada 1 igne verdiler B12 iğne vurdurayim mi..
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 19 Nis 2023 Saat 16:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN Turk doktorlarinin B12 SAHTEKARLIKLARINA Kanmayin!!
Bu kadar cahil doktorlari dunya da bir tek Turkiye'de buabilirsiniz. Allahin geri zekalisi olduklari icin, B12 nedir, ne zaman eksikligi olur, bunlardan haberleri bile yoktur! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|