|
Sadece teşekkür… |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 00:03 |
Kadir bey iyi ki varsınız iyi ki sizin gibi bir doktora denk gelmişim…
Görüşleriniz yaklaşımınız herkese uymuyor çünkü kime link göndersem veya bilgi versemde bazı insanlar cidden bildiklerinden öteye geçemiyor ve hala çocuklarını ilaçlarla zehirlemeye devam ediyor… Benim gibi düşünen annelerin ve babaların danıştıkları konularda her daim cevap verdiğiniz için sonsuz teşekkürler…Ne zmn kızım rhtsızlansa doktora götürdün mü diye soruyorlar bende evet doktoru ile yazıştım diyorum; kim der ki bnm kızımın doktoru binlerce mil uzakta… Her an yanımdaymışsınız gibi hissettirmeniz ve kızsanızda milyon kere aynı soru sorulmuşta olsa bıkmadan cevap vermeniz ve ayrıca tüm bunları yaparken hiçbir çıkar gözetmemeniz, sizin yüreğinizin güzelliğinden başka birşey ile açıklanamaz… Sağlığınız hiç bozulmasın ve uzun yıllar bize yol göstermeye devam edin inşallah… Tekrar tekrar sağolun…
Düzenleyen Deryad - 17 Nis 2023 Saat 00:11 |
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Beyin mesajından izninizle araya girerek benim düşüncelerime aynen tercüman olduğunuzu belirtmek isterim… Benim Kadir Bey’i bulmam 2015 senesinde oğlumun öksürük ile dr a başvurmamızla basit kontrol sonrası dyatılan bir yığın alerji ilaçları ile sorgulamamla başladı google da ilaçlar hakkında arama yaparken Saygı değer Kadir Bey’in yorumlarına denk geldim ve ondan beri çocuklarımın tek dr u Kadir Bey’dir. Etrafımda ki bazı kişilerin aşağılar tarzda mesajla tedavi mi olur hitaplarına kulak kapatarak Dr Bey’i dinleyerek bu günlere geldik.. Ne kadar Teşekkür etsem azdır. Bazıları hastalık hakkında söylediklerime şaşırıp sen dr musun ne biliyodun der gibi bakıyorlar 😁 Ben değil Dr Kadir Bey’den öğrendiklerimi söylüyorum diyorum kendi kafamdan değil 😄 Kısacası çok değerli bilgiler öğrettiniz ve öğretmeye devam ediyorsunuz. Allah hayırlı uzun ömürler versin diye duacınızım 🌿☺
|
|
![]() |
|
Elanur56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
Kadir beye ne kadar teşekkür etsek azdır.Ben de doğduğundan beri hiçbir alerjik belirtisi olmayan oğluma basit nezlelerde oksuruk krizleri olduğu için 2 yildir alerjik astim diyen alerjik bronsit eğer tedavi olmazsa ilerde astim hastası olacağını söyleyen doktorlar oldu ancak oglumca nezle dışındaki hastalıkların da ne hapsuruk ne oksuruk ne de burun akitisi olmuyordu yani hasta olmadığı zamanlarda gayet sağlık bir çocuktu kadir bey sayesinde ksir döngüye girmekten kurtulduk tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sagolun. Benim tek derdim; cocuklarin zarar gormemeleri!
Gereksiz tahlillerle canlarinin yanmasi, gereksiz ilaclarla hayatlarinin tehlikeye atilmasi, ailelerinin gereksiz masraflara sokulmasini onleyebilmek tek gayem. Bunun icinde ailelerden biraz gayret bekliyorum. Zaman kisitli oldugu icin, bir konuyu her seferinde etraflica anlatabilmem imkansiz. Okuma aliskanliginin gelismesi sart. |
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
Aynen benimde duygularima tercuman oldunuz bende sürekli hocamizin duacisiyim allah bin kere razı olsun sayesinde allaha şükür maşallah diyip iki senedir ates düşürücü bile vermedim hatta hasta olduklarinda atesleri ciksada daha cabuk toparlansalar diye düşünüyorum oysaki eskiden ateslendikleri zaman acillleri gezerdim sagolun varolun sayin hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|