|
Bademcik ameliyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2023 Saat 23:20 |
Merhaba hocam
8 yaş oğlumda iki aydır horlama apne gözlemlediğim için ayrıntılı bir kbb muayenesi için götürdüm Ben de bademciklerin büyük olduğunu görüyorum fakat doktor şişliğin enfeksiyondan olmadığını, alerji ilaçlarına gerek olmadığını fakat yüzde seksen genzini kapattığını ve solunumunu etkilediği için alınmasının daha iyi olacağını söyledi Ne derseniz hocam bekleyelim mi iyi halde bile horlama oluyor nasıl bir yol önerirsiniz teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayin!!! Bademcikler agiz acildiginda, orta hatta yaklasirlar, agiz kapatildiginda, kenarlara cekilirler.
Turkiye'deki Tip Fakultelerinde 50 yildan beri Fizyopatoloji dersi kaldirildigi icin, boyle cahil doktorlar etrafta dolasir olmuslardir. Bugunden geriye giderek, bademciklerle ilgili yazilarimi okuyun (nerede ise her gun SORULUYOR!!!!!!!!) Basucuna 2 damla ColdMix damlatin, horlama gecer.
|
|
![]() |
|
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim cevabınız için tüm yazıları okuyacağım, bi şey daha sormak istiyorum; akşamları birşeyler yiyip yattığında horlama oluyor gibi gözlemliyorum, daha önceleri geğirme yapardı şimdi reflüye bağlı hormala ve bademcikte büyüme olabilir mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONCE dedigimi yapin! Sonrasi sonra!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|