Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yezt1719 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 90
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yezt1719 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Danışma
    Gönderim Zamanı: 11 Nis 2023 Saat 09:22
Merhabalar hocam.Sorum biontech aşısı ile ilgili.Forumda ki mesajlara baktım ama daha önce sorulmuşsa da ben göremedim kusuruma bakmayın.Hocam kalp krizi, beyin kanaması ve kısmi felç hem yakınlarımız da hem de haberlerde duyuyoruz.Bu durumun aşının yan etkisi bilinmediği için ondan olabileceği söyleniyor.İleri zamanlar da nasıl etkileri olur bilemiyoruz diyen doktolar, diğer ülkelerde dava açan kişilerin olduğu vs vs söylentiler çok hocam.Bilginize güvendiğim için bu konu hakkında danışabileceğim kişi sizsiniz.Aşı olmuş biri olarak doğruluk payı var mıdır bilmem ama tedirgin oldum hocam.Son olarakta kan pıhtılaşması olmasın diye aspirin kullanın deniliyor.Siz öneriyor musunuz hocam?Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
Saygılarımla...

Düzenleyen yezt1719 - 11 Nis 2023 Saat 09:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118539
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2023 Saat 18:09
SAKIN, Turk doktorlarinin bu gibi (sozum ona) uyarilarina inanmayin!! 
Zaten cogunun lisani yeterli degil, bu gibi abuk-subuk tercumeler yapip boyle haltlar yumurtluyorlar.
Sakin hicbir ediklerine inanmayin, sakin bunlara kanip da bir uygulama yapmayin. 
Bunun gibi sacma sapan korkular-uyarilar, ilk defa Cicek asisi uygulanmaya basladiginda da vardi! Turkiye'de
bile ilk defa Kizamik asisi geldiginde, israrla uygulamayan ve "-Coculara Kizamik asilari yaparsak, biz nasil
 para kazanacagiz?"  diyen Cocuk doktorlarini gordum!! 
Hala; israrla, Rotavirus asilarini yaptirmayan doktorlar var. 
Turkiye'de ILK defa, bir toplantida, Probiyotikleri anlattigimda, "-Biz cocuklarimiza asla mikrop vermeyiz!!"
 diyen dangalak doktorlari da unutmus degilim. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Nis 2023 Saat 18:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.