|
Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yezt1719 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2023 Saat 09:22 |
Merhabalar hocam.Sorum biontech aşısı ile ilgili.Forumda ki mesajlara baktım ama daha önce sorulmuşsa da ben göremedim kusuruma bakmayın.Hocam kalp krizi, beyin kanaması ve kısmi felç hem yakınlarımız da hem de haberlerde duyuyoruz.Bu durumun aşının yan etkisi bilinmediği için ondan olabileceği söyleniyor.İleri zamanlar da nasıl etkileri olur bilemiyoruz diyen doktolar, diğer ülkelerde dava açan kişilerin olduğu vs vs söylentiler çok hocam.Bilginize güvendiğim için bu konu hakkında danışabileceğim kişi sizsiniz.Aşı olmuş biri olarak doğruluk payı var mıdır bilmem ama tedirgin oldum hocam.Son olarakta kan pıhtılaşması olmasın diye aspirin kullanın deniliyor.Siz öneriyor musunuz hocam?Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum... Saygılarımla...
Düzenleyen yezt1719 - 11 Nis 2023 Saat 09:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Turk doktorlarinin bu gibi (sozum ona) uyarilarina inanmayin!!
Zaten cogunun lisani yeterli degil, bu gibi abuk-subuk tercumeler yapip boyle haltlar yumurtluyorlar. Sakin hicbir ediklerine inanmayin, sakin bunlara kanip da bir uygulama yapmayin. Bunun gibi sacma sapan korkular-uyarilar, ilk defa Cicek asisi uygulanmaya basladiginda da vardi! Turkiye'de bile ilk defa Kizamik asisi geldiginde, israrla uygulamayan ve "-Coculara Kizamik asilari yaparsak, biz nasil para kazanacagiz?" diyen Cocuk doktorlarini gordum!! Hala; israrla, Rotavirus asilarini yaptirmayan doktorlar var. Turkiye'de ILK defa, bir toplantida, Probiyotikleri anlattigimda, "-Biz cocuklarimiza asla mikrop vermeyiz!!" diyen dangalak doktorlari da unutmus degilim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Nis 2023 Saat 18:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|