|
Yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2023 Saat 15:45 |
Hocam kizim 3.5 aylik 3 ay 20 gunluk evet kilosu ortalamada hocam suan 6400 kilo boy 58 dogum kilosu yani 5.gun kilosu3070 kilo boy 47 idi bu kiloya biraz benim uzun saat beslememle geldi ama sorunumuz gecmiyor 4 saat ac kaliyor ama 30 cc ancak iciyor sonra ben 30 dk bekliyorum ki bitirsin mamasini diye nerede hata yapiyorum inanin anlamiyorum oyle bunalmis durumdayim kendi hic acikmiyor uc saatte de yese 4 saatte de yese maalesef isteyerek sadece 30 cc iciyor gerisi zorla doktorlara gittim ama kiloyu goruolar bisey demiolar anlatamiyorum sikintimi acikmiyor ki 30 iciyor sebebi nedir bunun acaba midesimi bosalmiyor gece iciyor hocam gece 1 de birde 5 de 110 cc iciyor ama gunduz yok bu icme mama sevmiyor dedim 5 tane mama 5 biberon denedim ayni. Bu durum diger cocuklarimla ilgilenmemi engelliyor hep yemesinde neden yemediginde aklim. Inanin bebekle hastane disi disari cikamiyorum naisl yedircem dusuncesi oldugu icin. Kakasi sulu sari renkte. Evet nornal beslendigi icin bu renk ama benim zorumla bu beslenme hocam yani 30 dakika bekleyerek mamayo bitirttigim icin. Dogdugundan beri 20 gunkukten beri isteyerek mama yedigini gormedim bunun cozumu yokmu hocam ne yapmam lazim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 4 veya 5 ogunden fazla vermeyin. Sik beslerseniz, acikmaz.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yada 5 ogunde kac ml icmesi lazim peki hocam toplam ki gelisebilsin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ortalama 200ml.
|
|
![]() |
|
Yani 4 kere beslense 800 ml mi diyorsunuz hocam bunu asla icemezki yani bir ogunde 200 ml icemez deneyeyim bir ama
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Günde 200 ml olmasın?
|
|
![]() |
|
Gunde degildir sanirim cunku hocamiz 600 ml sutlu gida almasi lazim der genel olarak cocuklara
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Benim oğullarımın o aylarda tek seferde bir biberon sütü içebilme kapasiteleri vardı. Ama kızım pek öyle değildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|