|
Ayak parmağında morluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2023 Saat 16:57 |
Merhabalar hocam 11 yaşındaki kız çocuğu skolyoz teşhisi konulmuş bağ dokusu peoblemliymis birde ayak parmağında morluk oluşmuş git gide koyulaşıyormus dizden asagi his kaybı var çocuk druna gitmiş ama hiç ilgilenmemis arkadaşım çok çaresiz resim yükledim birinci resim ,bir hafta önce çekildi ikicisi bugün birde hocam ortopedi dru burhan uslu yu önerdiğinizi biliyorum skolyoz için ona gitsinmi yoksa fizyoterapistleremi gitmesi lazım ilginiz için şimdiden teşekkürler saygılar...
https://www.hizliresim.com/iqmkpcs
Düzenleyen turnam - 03 Nis 2023 Saat 17:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr. Burhan Uslu'ya gidin. Hem morlugu gosterin, hem Skolyozu konusun.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam burhan hoca çocuk ortopedisi baksın demiş birde bugün daha önce morlukla ilgili yapılan tahlil sonucu çıkmış linkini ekledim
Düzenleyen turnam - 10 Nis 2023 Saat 22:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi GERI ZEKALI Faktor8 baktirdi ki!! 11 yasina kadar Hemofili anlasilmaz mi??? Tipik Turk doktoru! Ne
yapilabilir ki? Cocuk Ortopedisi diye ayrilma olmus mu? Hayret!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki ne yapalım burada doktorlarin elinde bu çocuk perişan olmuş annesi doktor doktor geziyor bir halt beceremiyorlar
Düzenleyen turnam - 11 Nis 2023 Saat 00:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- D vitamin seviyesine baktirsinlar!
2- Elinizde Skolyozu gosteren Rontgen varsa bana gonderin. 3- ayaktaki morluk; sivri uclu dar ayakkakabi uzun sure giydi ise olabilir. Sivri uclu/dar ayakkabi giymesin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Nis 2023 Saat 03:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|