Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oglum icin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

oglum icin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: oglum icin
    Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 00:31
Kadir bey oglum 4 bucuk yasinda  yazdan beri asla gecmeyen oksurugu var. 2021 aralik 2022  mart ve 2023 mart aylarinda gece inlemesi oksuruk ve kaburgalarda karinda cekilme bogazda cekilme nefes alamama durumlari oldu. Bize bronsit bronsiolit ve astim teshisleri konuldu. Yazdan bu yana surekli oksuruyor. Oksurmedigi bir gun bile olmadi. Hele o sure icinde birde hastalik kaparsa oksuruk iyice derinden ve balgamli oluyor. Cocugun sıkıntısi balgamini cikaramiyor. Oksururken gece uyaniyor kati bir balgam atarsa bi sure rahatliyor sonrasi yine ayni. Ve herdaim geniz akintisi ve burun tikanikligi olan bir cocuk.Kusmuyor sadece balgam atiyor. Bu balgam cok seffaf cogu zaman kopuklu parlak bazende bu beyazkopuk icinde pembe ayrica bisi cikariyor. Artik iyice astim olduguna inanmaya basladim bana bir yol gosterirmisiniz. Ayrica gece cok terler,oyun oynarken herzaman arkadaslari terlemez birtek onun sirti saci su olur. Gulerken oksurur. Oyunda oksurur
 Hocam birde bu doktorlarin astim atagi dedigi olan cekilme ve nefes alis verisinde sknti oldugu durumlarda sanki bunun olacagini onceden cocuk belli ediyor. Once goz altlari kirmizi bazende  mor hapsuruk ardindan su gibi burun akintisi iki uc oksuruk ve ardindan nefes skntili oluyor cekilme bsliyor.

Düzenleyen saliç - 01 Nis 2023 Saat 00:44
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 02:27
Astim oldugunda; rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verilir.
Boyle bir durum oluyorsa, Bricanyl surup, gunde:3x1 olcek baslayin,rahatlama olunca, gunde:2x1 olcek ile
10gun daha verin. 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 12:40
Hocam nefes verirken skntılı olur diyorsunuz ama ben onu  diger yazilarinizdada okudum ben onu anlayamamiyorum benim tek gozlemleyebildigim hizli hizli nefes aliyo ve karni cekiliyo bogazi cekiliyo nefes alip verirken. Bole nefes nefese kaliyo konusurken kelimeleei yutuyor acaba solediginiz bumu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 17:49
Degil. Solunum yollari enfeksiyonu var. 
Ates+Agiz kokusu+Dil pasi yoksa, Viral enfeksiyondur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.