|
Islık sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 18:06 |
Merhaba hocam kişi hic doktora gitmeden gecirdik ama mart ayina girdigimizden beri 7.5 yasindaki oglum iyi olamadi subatin sonunda öksürük hapsirik burun akıntısı falan oldu oldu öksürük hic tamamen geçmedi iki gündür de öksürügu çoğaldı nefes alirken islik sesi gibi ses geliyor göğsünden hocam bu sene hic böyle olmamisti araliksiz öksürüyor sabahtan beri doktora götürelim mi hocam herzamankinden farkli öksürüğü sanki korkmaya basladim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!! Ya Astim, derler, ya da Allerji!! Baska hastalik ismi bilmezler!
Sicak buhar, Limonlu bal ve ColdMix yeterli olur. Bir de gece yastigini yukseltin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben direk zatürre derler diye korkuyorum astim alerji demelerine alistim o yüzden pek ciddiye almiyorum o dediklerine
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru, Astim ve Allerji tanilarini artik halk yemedigi icin, son senelerin sahtekarligi, her oksurene Zaturre
demek oldu. Bu pustlarda sahtekarlik bitmez, daima hazirlikli olmaniz sart!! Zaturre dediklerinde, DAIMA solunum sayisina bakin. Solunum sayisi 60'in altinda ise sizi dolandirmaya calisiyorlar demektir! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razi olsun sizden hocam hep dualarimdasiniz nerde gereksiz ilac kullanip gereksiz yere cocugunu doktora götüren birini görsem sizden bahsediyorum aynen dediklerinizi yapmaya devam ettim oglumun öksürüğü hafifledi normale dündü iyiki size sorup o gün doktora goturmedim sizi cok seviyoruz ailecek iyiki varsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|