|
HGB değeri düşük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nagihan42 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nagihan42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2023 Saat 11:10 |
Merhabalar hocam. Oğlum şuan 12 aylık. 31 haftalıkken dünyaya geldi. Uzun zamandır kansızlık var. Ferro sanol B şurup verdi doktor. Bebeğime mide bulantısı, kabızlık, iştahsızlık ve dişlerde kararma yaptı. Buraya fotoğraf ekleyemedim için değerleri yazıyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? Ne yapmalıyım?
WBC 9.17 RBC 5.1 HGB 7.6 HCT 28.4 MCV 55.7 MCH 14.9 MCHC 26.8 PLT. 617 MPV 9.3 PCT 0.57 MO# 1.21 EO# O RDW-CC 22.9
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kucuk bebeklerde, ilk aylarda devamli tahlil icin kan alinmasi ile Iatrojenik (doktorlarinin sebep oldugu)
kansizlik olur. Losemi:YOK! Kan Hastaligi:YOK. Demir tedavisine devam edin. 6 aydan once kan tahlili yaptirmayin ve sadece, "Kan Sayimi" yaptirin. Demir surubu verdikten sonra; ya su icirin veya agiz calkalatin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2023 Saat 18:25 |
|
![]() |
|
Nagihan42 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nagihan42
Teşekkür ederim hocam. Peki ferro sanol b yerine önereceğiniz demir ilacı var mıdır? Yoksa yan etkilere rağmen bu şurubu devam edeyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de ne ilac var bilmiyorum, Eczaciniz ile gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|