|
Ateş dilde beyazlasma suyu bile yutkunurken agri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2023 Saat 03:13 |
Kızım 6 yaşında dün boğaz ağrısı vardı doktor bey doktora goturmedim bal limon vs verdim bayagdir biri soğuk algınlığı gibi durumu vardı ama en sonunda ateş çıktı ve boğazın içinde görmediğim bademcikleri resmen küçük dile kadar gelmişler ve kıpkırmızı durumdalar uyurken üstelik daha dün sadece hafif. Bı kızarıklık vardı boğazın kenarlarında biranda nasıl o kadar şişti bilmiyorum birazdan mecburen acile gidicez umarım burdasinizdir bir fikir bilgi alabilirim salyalaro akıyor yutmamak için ağrıdan salyalaro biraktiginj söylüyor çok zor durumdayım şuan ateş koltuk altından 38 kafası aşırı sıcak zaten 39 vardır kafadan ateşi ve 6 yaşında :( karın ağrısı ve mide bulantısı da var ara ara irkiyor hep uykuda ağrı kesici verdim ağrısı vardı uyanıp uyanıp ağlıyor ağzı açık uyuyor dört besgundur ve horlamasi var bu süreçte düzenliyorum sekiz saat geçti acile gidemedik dil bembeyaz üst damagin üstünde kırmızı noktalar var boğazın ortasında delik hiç yok küçük dil ve boğazlar tamamen kapanmış aşırı balgam var yemek yemiyor su bile icmiyor test yapıldı strepa pozitif çıktı dediğiniz üç maddede vardı ilaç ne vericek onu bekliyorum
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 27 Mar 2023 Saat 17:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabaksi varsa, buyuk ihtimal ile Strep-A Tesi=(+) gelr.
Tedavi: Sadece, BIR DEFA yapilan: Deposilin6-3-3 ignesidir. BU igne, icindeki cabik etkili Penisilin sayesinde hemen etki etmeye baslar ve 1 ay korur. Muhim olan, 1 ay sure ile bu mikrobu tekrar almamasidir. Teferruatini lutfen eski yazilarimdan okuyun. Bu igne yapilirsa, ayrica Antibiyotik verilmesi gerekmez. Ayrica antibiyotik; 48 saat sonra etkisi baslayan Deposilin 1.2 yapilmasi durumunda verilir. O da, sadece 3 gun verilir ve igne ile ayni gunde baslanir!!! Maalesef, Turk doktorlari bu konuyu ASLA kitap okuyarak degil de, bu konunun cahili Prof.lari dinleyerek ogrendikleri icin sonsuz sacmaliklar yaparlar. SADECE benim anlattigim sekilde tedavi uygulayin. Bilhassa seneler evvel Turk doktorlarininbu konuda ne kadar cahil olduklarini anlattigim: "Beta diye bir virus" makalemi yazarlar kismidan okuyun. Ayrica; bugunden geriye giderek bu konuda verdigim cevaplari da usenmeden okuyun. Okuyun ki, bu Turk doktorlarinin ne kadar cahil ve ogrenme kabiliyetlerinin ne kadar zayif oldugunu da gormus olun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Mar 2023 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Haklsiniz doktor bey sayenizde kendimin doktoru oluyorum sizin sayfalra yonelndiricem her gittigimi az öğrensinler çocuğu doktora gönderiyorum ama ne vercek acaba şimdi saçma sapan ventolin verirse napicam diye düşünüyorum bosbos bu doktordan ümidim var ama bakalım ne vercek bende bilmiyorum hala umarım dediğimiz iğneyi yapmıştır ve biter aşırı sis çocuk tukurugunu yutkunamiuor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe ise, sakin antibiyotik kullanmayin, Grip dir!
Dile beyaz-kirli sari ise; Deposilin6-3-3 yapilmasi sart.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Yok hocam dil beyazdı Sadi beyaz gibi bı garipti boğazın üst kısmı kırmızı noktalar vardı Bogaz kapalıydı sizin dedikleriniz sonucu zaten bende strep a düşündüm sonuçta strep a pozitif çıktı doktor andorex boğaz spreyi birde klomax 600 verdi on gün demiş kullanın deposilin vermemiş vermeyince de kendimiz alamıyoruz malesef el mahkum derler ya öyle yani kendisi atlatabilicegini düşünsem hiç gitmicektim ama durumu çok kötüydü dün hatta böbrek lerin olduğu bel in yanlarindan sol kısmının agridigini söyledi sonradan geçti Allah'tan küçük cocugada bulasirmi bu hastalık acaba ateş şuan yok ateş olunca bulaşıcı etkisi olur demişsiniz bir cevabınız da yinede sormak istedim belki bu strep a da farklıdır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Küçük cocugada bizede bulaştı bu hastalik bogazlarimiz yanıyor dilimin koku beyazlasmis benimde yukarıya doğru bu strep a tedavisinde antibiyotik etkisi kaç günde meydana gelir şuan ikinci güne girdik gece burnu tıkanıyor yavrumun pır pır burnu uyurken fizyolojik sikmistim halbuki :( eşim duzelemiyor zaten oksurugu baya arttı dört besgunolcak antibiyotik kulllaniyor oda yani ben birşey kulllanmiyorum yanma dışında dilde beyazlik dışında balgam dışında bir problemim yok keyfimde ama çocuklara antibiyotik kullanmassam bulasirmi korkum var :( deposilin i vermiyorlar zaten bı ay koruyulugu var demişsiniz antibiyotiğin koruyuculuğu ne kadardır hasta olucam düşünmekten artık ben :( bu arada saydığınız dört maddede oldu cocuklarimdada esimdede strep a dört maddesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Strep-A son derecede zayif bir bakteridir. Her turlu Antibiyotikten 12 saat asonra hicbir araz kalmaz.
Kaliyor ise, Strep-A testi yanlistir, sahte rapor verilmis demektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Boğazlar ilk gün indi ama üçüncü gün burun tıkanıklığı geçti hocam yani gece uyanma olayı öksürük üçüncü gunbitti bide aşırı huysuzluk ağlama üçüncü gün bitti kızımda şimdi oğlum aynı şekilde banada bulaştı hicbisey kullanmadan atlatirim belki diyorum koronadada bişey kullanmamıştım ama bu koronadan da beter geldi bana boğaz şişmesi ve yanması balgam yapıyor şaşkınım yani üstelik çevrem aynı şekilde insanla dolu hastanede serum taktiranlar vs var eşimde taktırdı büyüklere bademcik iltihabı diyolar küçüklere strep a heralde bu arada dilde beyazlik ve diğer üç maddde de mevcut hepimizde artı olarak aşırı boğazlar şiş. Bide dudaklarda da yanma oluyor kuruluk geriliyolar
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 31 Mar 2023 Saat 11:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|