|
El bileklerinde pütürler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2023 Saat 21:08 |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir cins zehirli "sarmasik" turu bitkilere temas etmis.
Once 1 defalik, sabunlu sicak su ile yikayin, sonra gunde:2x1 Fenistil jel surun.
|
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl teşekkür etsem az.iyi ki varsınız🙏🏻
Kadir hocam kendim için de birşey sormak istiyorum.dilimin ortasında 1 kuruş büyüklüğünde kırmızılık var.sanırım dil iltihabı gibi bir surum.ne kullanmamı tavsiye edersiniz?emziriyorum bu arada.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dil iltihabi oyle olmaz!!!!
Gordugunuz manzara ara ara hep goreceginiz; "Cografya Dil" manzarasidir. Sakin antibiyotik filan kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece bir bölgede var ve yüzülmüş gibi ve yanma da oluyor Kadir hocam.o yüzden size sormak istemiştim.hiçbir şey kullanmıyprum öyleyse.
Tekrar teşekkür ederim.Saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|