|
Sulu yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2023 Saat 01:19 |
Mrb hocam 3 yaş kizimda dün yanaginda sivilce gibi ufak kizariklik farkettim bu gün böyle oldu ne olabilir
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Bu şekilde büyüdü ara ara kasıyor rahatsız
Bu arada üç gündür öksürük var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once Batticon surun (1 kerelik).
Gunde:2x1 Thiocillin merhem surun ve yara bandi ile kapatin. Augmentin 400, gunde:2x1 5 gun verin.
|
|
![]() |
|
Antibiyotik kullanacak kadar önemli mi hocam
Teşekkürler cvp icin Birde sağ kulağından ara ara sarı kulak kiri gibi sıvı akıyor temizliyorum bunun için bir şey yapmam gerekir mi ,kulağının agridigi falan soylemedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kulak arkasina da, Thiocillin , gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Hocam sağlık ocağına gittim ilaçlar için baticon almayı unuttum yaraya thiocilline şurup yara banti ile kapattım antibiyotik yokmuş başka verdiler croxilex 200/28 verdiler günde iki ölçek başladım
Banyo devamlı kullanacakmiyiz baticon akşam aldirmalimiyim yarası biraz daha büyüdü |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|