|
Karın sağ alt kısımda ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 11:48 |
Merhaba!
14 yaşında oğlun 14.03 tarihinde 18:30 civarı karın sağ alt kısımımda şiddetli ağrı ile hastahaneye gittik .Ayakta dik durulmayacak kadar şiddetli ağrı .Kan değerleri wbc yüksek lenfosit düşük çıktı .ultrasonda apandisi göremediler .Ağrısı 3-4 saat sonra geçti .fakat o bölgeyi bastırınca ağrı oluyor .Ateş hafif var .O gece hastahanede yatırdılar.Gece bir sıkıntı olmadı .Sabah çocuk cerrahı Tekrar kontrol etti yine ultrason ve kan alındı .Yine apandisit göremediler .Tomoğrafi çekmek istemedi .En son çare çekeriz dedi .Bugünde hastahanede yatıracak .Genel durumu moral hariç iyi .Önceki yazıları okudum .Sürekli ağrı yoksa ameliyatlık durum yoktur diyorsunuz biliyorum .İzlenen yöntem hakkında ne düşünüyorsunuz ?Fikrinizi almak istedim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KACIN! Apandisit dahil, butun karin ici ameliyatlik durumlarda, Agri ASLA gecmez!! Geldi-gitti agrilar asla
Apandisitte gorulmez. Apandisitte; agri devamli artar, asla gecmez. Lokosit:13 ustu olursa yuksek sayilir.
|
|
![]() |
|
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam bastırınca ağrı oluyor bunu neye bağlıyorsunuz .ultrasonla çekim yaparken bile çocukta ağrı yaptı.WCB 18
Düzenleyen baypilot - 16 Mar 2023 Saat 06:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz vardir veya ishal olacaktir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|