|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2023 Saat 20:51 |
Hocam 7.5 yasinda ki oğlumun dun gece birden kulağı ağrımaya başladı. Atesi çıktı sarı yoğun formda sümüğü ve öksürüğü var. Illiadinw başladım agri kesici veriyordum. Biraz önce kulağına bakayim dedim çıkışa yakın beyaz birsey gorunuyor iltihap gibi kulak kiri de var o ayrı ve belli bu beyaz şey ne olabilir sağ kulağında sadece ve o kulağı cok agriyor. Napalim hocam dr gidelim mi
Düzenleyen kzykzy - 13 Mar 2023 Saat 20:56 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak kiri, bir sey yapmayin, banyo yaptiginda, sicak buhar etkisi ile iyice disari akar, o zaman silersiniz.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o kulağıyla duymadığını söylüyor ve dış kepcesine kadar hassasiyet var o kulağında. Diğeri normal hocam
Düzenleyen kzykzy - 14 Mar 2023 Saat 15:48 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak yolu kir ile kapali. Gecici bir durum. Iliadin'e devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|