|
Alerjii mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2023 Saat 21:58 |
Kadir bey merhaba
Buraya resim yükleyemedim, lütfen mailinize bakarmisiniz Merhaba Kadir bey Sabah oğlum uyandı sırtım kaşınıyor boynum kaşınıyor diyor, dün Haribo JEL sekerleri 80gr paketi bitirdi sayılır. Sabah 1 ölçek Zirtek verdim akşama kadar rahatladi. Şuan baktım böyle kızarmış boynunda, kollarında,Gogusun yandan ortada. Oğlum Haziran 2017 doğumlu 20kg ( Gecen hafta sonu burnun akıntısı ,hasirma vardi hemen sıcak Buhar uyguladık hafif atlattı, şuan ara sıra öksürük var balgamlari çıkıyor ama hiçbir ilaç o sirada kullanmasdi) Nedir acaba ? Zirtek gunde kaç kez verebiliriz eğer alerji ise Biraz kaşınıyor diyor .
Düzenleyen Dilyafruz - 12 Mar 2023 Saat 22:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 1 olcek Zyrtec verin.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Hocam merhaba
Sabah kalınca size gönderdigim resimden daha da fazla yuzu boynu çok fazla dokulmüş, alnı her tarafı kırmızı oldu, zyrtec verdim aç karnına, 1 saat içinde hemen etkilemeye başladı, kayboldu gibi yani çok çok az yerde notktalar kalmıştı, Şimdi tekrar lekeler gibi çıkmaya başladılar yuzunu sardılar ,kaşınıyor biraz , tatlı vs yemedi ama soya soslu pirinç pilavı yedi. Böyle olması normalmıdır ?Zirtek fayda etmezse COCUK Doktor 1ml dekort su ile karıştırılarak içmek lazım dedi , ya da serum takılacak Düzenleyen Dilyafruz - 13 Mar 2023 Saat 23:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik urtiker! Zyrtec'e devam edin. Allerjen madde barsaklardan tamamen atilana kadar bu dokuntuler
ara ara cikacaklar. Cabuk iyilesmesini istiyorsaniz, Eczaneden alacaginiz bir mushil ilacini kulllanin. O "cocuk doktoru" salagin teki! Dekort uzun etkili bir kortizondur, ve agizdan etkisi YOKTUR! SAKIN Turk doktorlarina inanmayin. Hicbirinin dogru durust Farmakoloji bilgisi yoktur. Birakin bilgiyi, kullandiklari ilacin kutusunu veya icerigini okuyup da anlamaktan dahi acizdirler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Biz endişelendik, çünkü komşumuz kızamık gibi dedi
Çünkü gecen cuma ( son cuma değil) burun akıntısı vardı, öksürük hala devam ediyor balgamlar çıkıyor,ondan sonra döküntü oluyor dedi. Şuan heryerde var, ayak kol sırt poposunda yuzunde boyun ellerinde kollarında. Oglum serumdan çok korkuyor, o yuzden serum taktırmadık, İnşallah zyrtek ile geçer🙏 Sizde alerji dediniz Kızamık olmadıgına sevindim
Düzenleyen Dilyafruz - 13 Mar 2023 Saat 21:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Biz endişelendik, çünkü komşumuz kızamık gibi dedi "
Iyi!! Bir de bakkala sorsa idiniz!!
Kizamik asisi yokmu idi?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Mar 2023 Saat 03:23 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Komşumuz hastanede çalışıyor, yazmayı unuttum
Döküntüler dün ve bugun olmadı, hepsi kayboldu, sadece yuzunde yanaklarında çok hafif pembe izler var. Zyrtek bugün de verdim toplam 4 gün oldu. 1.7 gün içmesine gerek var mı buyuk tuvaletini dün çok az ve bugün yaptı 2.Ayrıca gripten sonra hala balgamlı öksürüğu var, burnu tıkalı, ama gündüzleri balgamlar tükürüp çıkarıyor.Zyrtek öksürüğü nşallah uzatmaz dimi ? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Dokuntuler kaybolunca, ilaci kesin. 7gun diye bir kaide yok.
2- Biraz balgami koyulastirir. Oksurdugu surece bir problem yok demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|