Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Burun akıntısı ,baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Burun akıntısı ,baş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Parolaben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Parolaben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Burun akıntısı ,baş ağrısı
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2023 Saat 22:26
Merhabalar hocam. Oğlum bahar aylarinda açık havaya çıktığı an hasta oluyor. Bugün burun akıntısı ve baş ağrısı başladı. Doktor alerjik rinit tanısı koymuştu. Alerji ilaçları kullanmıştı. Ama bıraktığı an daha kötü olduğunu fark edince bir yıldır kullanmıyorum. . Sizin sayenizde ventolin ve cortairo de kestim. Ama henüz en ufak.seyde cigerden gelen öksürük geçmedi 
1-burun akıntısı ,baş ağrısı ve kemik ağrısı var. Nasıl bir tedavi uygulamalıyım
2-hasta olmadığı zamanlarda da sürekli bir burun tıkanıklığı var. Nefes alabilmek için yastığını kaldırıp uyuyor. Ağızdan nefes alıp verdiği için horluyor. Ve nefes kesilmesi yaşıyor. Normalde de koşarken hemen öksürmeye başlıyor geniz eti mi var acaba 
3- bademcikleri genel olarak büyük ,doktor alerji kaynaklı olduğunu söylemişti bu yüzden de nefes alıp verirken zorlandığını soylemisti.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2023 Saat 02:25
Son 2 seneden beri bunlarin, her oksurene; Astim, Allerji tanilarini koymalarinin modasi gecti! Artik kimse
 yemiyor. 
1- Oncelikle, 5gun Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda damlatin.
2- Yalasina ve yastigina, 2 damla ColdMix damlatin.
3- Turk doktorlara sakin inanmayin. Dunya'da bir tek, Turkiye'nin sarlatan doktorlari allerjisi olanlarda lenf
 buyumesi olabilecegini zannedecek kadar aptaldirlar! Zaten dunya'da, bir tek Turk doktorlari ASLA Grip
teshis etmezler. 
Geniz eti ve bademcikler; Lenf bezleri olup, enfeksiyon sonucu buyurler. 
Cok anlattim! Cocuklarda, ilk 1 sene sonunda anneden bebege gecen antikorlar tukenince, cocuklarda
antikorlar olmadigi icin, enfeksiyonlarla Lenfatik sistem mucadele eder ve buyurler. 
Bunlarla ilgili makalelerimi okuyun. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.