|
Burun akıntısı ,baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2023 Saat 22:26 |
Merhabalar hocam. Oğlum bahar aylarinda açık havaya çıktığı an hasta oluyor. Bugün burun akıntısı ve baş ağrısı başladı. Doktor alerjik rinit tanısı koymuştu. Alerji ilaçları kullanmıştı. Ama bıraktığı an daha kötü olduğunu fark edince bir yıldır kullanmıyorum. . Sizin sayenizde ventolin ve cortairo de kestim. Ama henüz en ufak.seyde cigerden gelen öksürük geçmedi
1-burun akıntısı ,baş ağrısı ve kemik ağrısı var. Nasıl bir tedavi uygulamalıyım 2-hasta olmadığı zamanlarda da sürekli bir burun tıkanıklığı var. Nefes alabilmek için yastığını kaldırıp uyuyor. Ağızdan nefes alıp verdiği için horluyor. Ve nefes kesilmesi yaşıyor. Normalde de koşarken hemen öksürmeye başlıyor geniz eti mi var acaba 3- bademcikleri genel olarak büyük ,doktor alerji kaynaklı olduğunu söylemişti bu yüzden de nefes alıp verirken zorlandığını soylemisti. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son 2 seneden beri bunlarin, her oksurene; Astim, Allerji tanilarini koymalarinin modasi gecti! Artik kimse
yemiyor. 1- Oncelikle, 5gun Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda damlatin. 2- Yalasina ve yastigina, 2 damla ColdMix damlatin. 3- Turk doktorlara sakin inanmayin. Dunya'da bir tek, Turkiye'nin sarlatan doktorlari allerjisi olanlarda lenf buyumesi olabilecegini zannedecek kadar aptaldirlar! Zaten dunya'da, bir tek Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Geniz eti ve bademcikler; Lenf bezleri olup, enfeksiyon sonucu buyurler. Cok anlattim! Cocuklarda, ilk 1 sene sonunda anneden bebege gecen antikorlar tukenince, cocuklarda antikorlar olmadigi icin, enfeksiyonlarla Lenfatik sistem mucadele eder ve buyurler. Bunlarla ilgili makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|