|
Oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2023 Saat 15:56 |
Merhaba. 3 yasinda 14 kilo kiz bebek.
Ataklar halinde gelen oksuruk var 2 gundur. Bir atak 2 saat suruyor ve 2 dk arayla oluyor. Sonra birkac saat rahat. Sonra tekrar. Bugun burun da su gibi akmaya ve aralara hapsirik eklenmeye basladi. Ates yok. Enerji iyi. Bu nedir? Oksuruk tablosunda biseye benzetemedim. Bu arada 2 aydir balgamli oksuruk vardi zaten. Bal limon disinda bisey yapmiyordum . 2 gundur sekil degistirdi. Oksuruk kuru ve atak halini aldi. Burun akintisi da bugun eslik ediyor. Ardindan ates mi gelecek? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip!
Oksuruk, vucudun savunmasidir. SAKIN oksuruk kesici veya Grip ilaclari kullanmayin. Oksurugu keserseniz, hastalik Akcigerlere iner. (=Sahtekarligin 2. Safha ilaclari) Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Tesekkurler
Zaten bal limon, kozalak surubu serum fizyolojik. Baska bisey yapmiyorum. Ama ataklarda cocuk uyuyamiyor. Cok hirpalaniyor. O anlarda yapacak biseyimiz var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|