|
Bıngıldak erken kapanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2023 Saat 13:18 |
29 temmuz 2022 39+3 te normal doğumla 3250 kg 51 cmbaş çevresi35 cm doğmuş erkek bebek, sadece anne sütü alıyor. Şimdi 6 aylık 7550 boy 69 baş çevresi 44 cm. Sağlık ocağına aşı için gittiğimizde hemşire hanım fontanel çok küçülmüş daha büyük olması lazımdı. Dr bey görsün dedi oradaki doktora da gösterdi. Desteksiz oturuyor mu emekliyor mu ayakta durabiliyor mu diye sordular sadece 4,5 aylıktan beri dönüyor dedim. Yerde sürünerek az miktar ilerliyordedim. Dr bey hemşire hanım kadar panik olmadı. Etrafa ilgisi iyi göz teması yapıyor gülüyor tepki veriyor. Kapanmadığı sürece sorun yok sadece takip edicez dedi. 5. Ayda baktım 43 cm miş by arada. Abisinin de eski kayıtlarına baktım 6. Ayda fontanel kapanmak üzere yazılmış. 8. Ay hala açık yazılmış. 12. Ayda kapalı diye not düşülmüş Arada büyük ihtimal gitmemişiz ondan o aylarda not yok. Endişelenmemiz gereken bir durum var mı hemşire hanımın yüz ifadesi hali tavrı beni çok korkuttu
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu biraz az biliyorum ama hiç biberon almıyor sağılmış anne sütlerim var aç olsa içerdi heralde asla almıyor. Ek gıda sadece yoğurt ve kereviz yemeği denedim yediği 1 tatlı kaşığı falan. Kereviz de küp şekerin belki yarısı kadar bişi yedi
|
|
![]() |
|
Nesnelere uzanıyor kavrıyor inceliyor babıldama sesleri çıkarıyor. Sesin geldiği yöne bakıyor. Kafa fotoları da çektim ama yollamayı beceremedim buradan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu assagilik "Saglik ocagi" pustluklarini cok anlattim!
Eger; Saglik Ocaginin hasta sayisi az ise, ve Devletten para alamiyacaklarsa, hemen bu bayagi ve assagilik dolandiriciliga basvururlar! Gelen her cocuga; "-Bingildagi kucuk veya buyuk." diyerek aileleri korkuturlar ve kendi doktorlarina yonlendirirler. Emin olun, o "Saglik Ocagi'nda", Rontgen, Tomogafi ve MR olsa, hepsine sokarlardi! Sakin bu dolandirici cetesine kanmayin. 6 aylik erkek cocuk kafa cevresi zaten 44cm dir. Bingildagin kucuk veya buyuk olmasinin hicbir onemi yoktur. Namuslu saglik personeli, bingildaga degil bas cevresine onem verir. 3cm boy fazlasi var, dogumdan beri gelen 300 gram eksigi devam ediyor. Onemli bir eksik degil. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Şub 2023 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler Kadir bey. Abisi şu an 7 yaşında ilkokula gidiyor, abi 1 yaşına kadar hastalanmamıştı maalesef küçük her ay ya burnu tıkalı ememiyor, ya öksürüyor, ya ateşi var, ya sümüklü. Bu kadar kilo aldırabildim. Aslında aç mı acaba diye sağdığım sütleri kaşıkla şırıngyala vermeyi denedim ama dil itme refleksi daha yeni yeni geçti. Diliyle itiyordu meme harici her şeyi. Şimdi de aşırı az yiyor ama umarım açığı kapatabiliriz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kotu, bir iyi haber!
1- Abisi okuldan hastalik tasidigi icin, sik hasta olacak. 2- Simdiden mikrop koleksiyonunu tamamladigi icin, okula caginda, abisinden daha az hasta olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|