|
Koşma sonrasi Öksürük ve Salya |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
lorens
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Koşma sonrasi Öksürük ve SalyaGönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 01:39 |
|
Canim hocam,
Kizim 3,5 yaşında 98 cm 16 kilo. Gecen hafta gece cok öksürmeye başladı. Yatinca basliyordu. Ateş yoktu. Isiticinin üzerine su, suyun icine de cold mix damlatip evi buharlandirdim. Iki gece öksürüğü yumuşayip geçti. Bugün oyun parkina götürdüm. Baya koştu ve yoğun bir öksürük burun akintisi ve öksürürken agzindan salyasi akti. Zorlandi biraz nefes alirken öksürük salya. Boğazına bir sey kaçtığını düşündüm. Panikledim. Biraz dinlenince geçti. Haberlerde vefat eden çocuğu da okuyunca uykularim kacti. 5 saat sonra uyanip ise gidecegim. Uyku tutmuyor, çocuğun başında bekliyorum. Guzel nefes aliyor. Öksürük gece yok. Sabahlari nadir öksürüyor. Önemli değildir degil mi ? Doktora götürsem ne fayda, güvenmek için 5 farklı doktordan teyit almam gerekecek. Kimseye güvenim kalmadı artik. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 02:49 |
|
Parkta kosup, oksurmesi kotu bir sey degil.
Benim hastalarimda boyle olumler OLMAZ. Verdikleri ilaclarla Turk doktorlari oldururler. 5 sene evveline kadar, Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazip, kac cocugu Karaciger yetmezligine sokup oldurduler! Daha, gecen Aralik ayinda, kac cocugu Adrenalin ignesini; dozunu bile bilmeden, suursuzca kullanarak acillerde oldurduler! Bu memlekette, EEG cekilirken bile oldurulen cocuk var!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|