|
Horlama ve gece gündüz ağız açıklığı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Esma keleş
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esma keleş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Horlama ve gece gündüz ağız açıklığıGönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 00:26 |
|
Sayın hocam. 4 yaşında 16 kiloda bir oğlum var.2.5 yaşında iken antibiyotiklere rağmen geçmeyen üst solunum yolu enfeksiyonları yüzünden geniz eti alındı kulaklara tüp takıldı.ameliyatin ilk gününden itibaren ne yazık ki bir değişiklik olmadı. Çocuğun yine hep ağzı açık burun hep tıkalı gibi horlamaya devam ve orta kulak iltihabı hep yeniliyor. Tüpler düşeli 5 ay oldu ki KBB Dr yine geniz eti ameliyatı kulaklara tüp ve bu kez büyük olan bademcikler de alınmalı diyor. Rahatlar mi diye sorduğumuzda alerjik de bir çocuk, kesin değil diyip bizi köşeye sıkıştırdılar. Kafa yapisi büyük boynu küçük solunumu zor alıyor bademcikler de büyük yumuşak damakda düşük alınması şart tanısı koydular. Bu doğru mu ?,alerjik diyorlar 2 yıldır içmediği kullanmadığı alerji ilacı kalmadı tedbir konusunda herşeyi yapıyorum. Ama çocuk hiç rahatlamadi...Ne yapmalıyım bir anne olarak perişanım. 16 kiloluk bir çocuk narkoz alıp tek çözümü ameliyat mıdır? Birde kesin çözüm değil diyip ..
|
|
![]() |
|
Esma keleş
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esma keleş
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 00:52 |
|
Lütfen hocam beni fark edin yaşadığım şehirde görmediğim KBB Dr kalmadı. Bir anne olarak vicdanım çok rahatsız. Tek isteğim ağızini kapattıp burnundan nefes alması ve güçlü bağışıklık. Sürekli yaşadığımız üst solu yolu enfeksiyonları bizi çok yordu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 01:25 |
|
Sizi baya IYI dolandirmislar!
4 senede her turlu kazigi yemissiniz.. Sahi, bu 4 sene boyunca bu assagilik dolandiricilar hic cocugunuza Grip teshisi koydular mi? Koymazlar!! Yeminlidirler. Yoksa, bu sahtekarliklari yapamazlardi Pustlar! Daha hala NE ameliyati yapacaklar? Kullandiginiz, Astim ve Kortizonlu ilaclar yuzunden, 1-2 sene daha cekeceksiniz. Bu ilaclar zaten size KASTEN verildi! Ilaclardan bikasiniz da ameliyata razi olasiniz diye! Cok okumaniz lazim. Ilk sayfadaki Makalelerimi, Forum yazilarimi iyi okuyun. |
|
![]() |
|
Esma keleş
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esma keleş
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 01:46 |
|
Okuyorum hocam ve bir anne olarak kahroluyorum. . Peki bu süreçte çocuğumu temizlemek ve rahat ettirmek için ne yapmalıyım? Orta kulak iltihabı ağzı açık olduğu için mi oluyor? Ağzı açıklik sebebi burun nefes alamıyor diye diyorlar. Bana bir yol gösterin lütfen. Bir iki yıl dile kolay
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 18:34 |
|
Okumamissiniz!!
Kulak hadiseleri; daima VIRAL solunum yolu hastaliklari takiben olur. Asla antibiyotik gerekmez, zira hadise Oztaki borusunun olusan odem sonucu kapanmasi ile olur. Gerisini, Yazarlar kismindaki makale listemdeki 2 makaleyi okuyarak ogrenin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|