|
Turkiye'de sahtekarlik nasil uygulanir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 19:48 |
||||||
Turkiye'de sahtekarligin nasil uygulandiginin TIPIK bir ornegi.
Turkiye'de saglik iste boyle assagilik dolandiricilarin elindedir.
|
|||||||
![]() |
|||||||
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Valla hocam keşke sizi daha önce tanisaydim. Çocuğum alerji ilaçları yüzünden ,her grip olduğunda ciğerlerine inmeye başladı.
Alerji ilacı başladı doktor üç ay kadar kullandı. Sonra sürekli kullanmasını istemiyorum dedi ve kesti. Ondan sonra en ufak grip de cigerlerinden hisilti gelmeye başladı ve bu sefer de ventolin ve cortair başladı. En son da onlar olmadan grip geçirip öksürük olunca nefes nefese kalıyor sanki maraton koşmuş gibi. Ventolin vermek istemiyorum ama bu seferde nefesi daralacak birşey olacak diye korkuyorum. Bu döngüden nasıl çıkacağız ?
|
|||||||
![]() |
|||||||
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
||||||
Ve bu ilaçlar , sanki daha bağımlı hale getirdi bu ilaçlara karşı
|
|||||||
![]() |
|||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||
Bildigin: "Sahtekarligin 3 Safhasi", Turk doktorlar bu dolandiricilik seklini cok severler.
Goruyorsunuz, bu ilaclarin sagladigi "SAHTE" iyilik hallerine kanildiginda sonuc nasil oluyor!
|
|||||||
![]() |
|||||||
Frozen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Hocam foruma her yeni gelenin okuması için sabitlenmeli .. iyi ki varsınız hocam .
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||
Emegi gecenlerin eline saglik!
|
|||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|