|
Grip ve göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2023 Saat 21:14 |
Hocam merhaba
5 yasinda kizim var. Yogun burun akintisi ve balgamimiz baslayarak hastalandi. Ama bu sefer gözleri inanilmaz capaklandi. 1dakikada capak oluyor. Hiçbir eczanede tobrased bulamadik yakinimizdaki. Netira goz damlasi verdi eczaci damlattim ama hic faydasi olmadi gibi. Kizarik ve acıdığını ifade ediyor. Baska esdeger neyi tavsiye edersiniz. Gozleri sisti, kizarik ve cok capak var. Sizi 5 senedir takip ediyorum söylediğiniz herseyi yapıyorum grip icin ama gozu için bu damla fayda edermi? Gunde 3 kez demis eczaci. Ates ve uyku halinde sayiklamasida basladi. Hastalijlardan cok yorulduk bu sene boyle durumlarda parol ya da calpol verebilir miyiz?
Düzenleyen Jasmined - 20 Oca 2023 Saat 22:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Exocin damla kullanin. 5 gun, gunde:3x1
|
|
![]() |
|
gbdemiir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam gözde çapak iltihap başlangıcımı oluyor? her zaman yazdığınız damlayı bulamıyoruz.muadilleri uygun mudur ? muadil alırken nelere dikkat etmeliyiz
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 294 |
Hocam,
Dun gece sag kulagim agriyor demeye basladi zaten sag gözündeki sislik ve iltihap daha fazlaydi.Ates, kulakta ağrı ve duyma problemi olunca doktora gittik. Bactrim surup basladik. Gece ve gündüz inanilmaz bir öksürüğü var. (ilacin 3.dozunu aldi ates bitti ama dilde pas ve koku hala var) Suan bactrim surup, illiadin bu sabah basladim ve goz damlasi kullaniyoruz. 2 sorum olacak. 1-)Öksürük icin perebron kullanalim mi? Balgamli öksürüğü var bu ilaci da tedaviye eklemek sart midir? Buhar uygulaması ve grip icin söylediğiniz herseyi yapıyorum. 2-)wbc bakilmadan bactrim verildi. Kulakta problem olunca biz yazdirdik doktora. Bu hastalığı bakteriyel ise bactrim buna da iyi gelecek mi? Yoksa farklı bir antibiyotik mi kullanmaliydi. Kulakta agri ve bakteriyel enfeksiyon durumunda sizin receteniz ne olurdu? Cok teşekkürler Düzenleyen Jasmined - 23 Oca 2023 Saat 18:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Perebron oksurugu ARTTIRIR!
2- Kulak hadiseleri DAIMA, Griplerde olur.
|
|
![]() |
|
Hocam cok sagolun.
Illiadin ve bactrim 5 günlük tedavisi bittiginde duyma problemi devam ediyor olur ise ne yapmamizi onerirsiniz.?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 gun aradan sonra; tekrar 5gun Iliadin kullanirim.
|
|
![]() |
|
Hocam kizima kendi istegimle bactrim yazdirmistim. Bugun tedavisi sona erdi. Ates ve koku yok. Ama dilinin ustunde baya pas var. Öksürük burun akintisi azalmis sekilde devam ediyor. Kizim bugun uyumadan önce bogazinin acidigini soyledi. (15 dakika once ben sormustum bogazinda aci var mi diye) yutkundugum zaman aciyor dedi. Kizim strep A olup yanlis tedavi uygulamis olabilir miyim? Cok kafama takildi bu Streptokok. Lutfen kizmayin bana.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|