|
RF YÜKSEKLİĞİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2023 Saat 15:16 |
HOcam merhaba halsizlik, saç dökülmesi, unutkanlık, iyileşemeden tekrar hasta olmam! Sağ kaburgamda meme kökünde hareketle artan bir ağrım olması sebebiyle dahiliye dr gittim kan tahlilleri yapıldı.
Rf yüksek çıkmış. (40 yaş haşimato hastasıyım 50 mg euthrx kullanıyorum, 10 yıldır) Tahlilleri eklyeceğim hocam. Dr a pazartesi gideceğim. Sonuçlara bakabilir misiniz? Düzenleyen bucus - 19 Oca 2023 Saat 15:25 |
|
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral hastalik geciriyorsunuz, SAKIN Antibiyotik kullanmayin, bu hastaliga bagli olarak, Yan agrisi denilen
(Pleurodynia= Devils' Grip) geciriyorsunuz. Bu agrilara en iyi Novalgin tabler iyi gelir. Gunde 3 defa, 1 veya 2 tablet alin. EKG cekilmesine filan gerek yoktur. Aneminiz:Yok. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam ama bu kaburgadaki ağrı 1 senedir var. Sırtım omuzlarım kürek kemiği etrafında yıllardır geçmeyen ağrım var. Masajla ovmayla filan idare ediyorum. Geçen yıl çok öksürdüm, kaburgadaki ağrı o zaman öksürükten başladı diye düşündüm ama geçmedi. Özellikle sırt ağrısı artınca kaburgadaki ağrıda artıyor. Dayanılmaz değil, hafif hafif.
Grip deseniz hiç iyileşemiyorum. Sinüzit bir taraftan hiç geçemedi. RF yüksekliğine internette yazılanlar canımı sıktı. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger o agri, Grip den once de oluyordu ise; mutlaka Safra kesenize baktirin.
Sinuzitler, Turk doktorlarinin sandiklari gibi, Antibiyotiklerle iyilesmez! 5 gun Iliadin damla (eriskin spreyi baska bir damlalikli siseye bosaltin) gunde:2x2'ser damla, yatakta sirt ustu yatar ve basiniz yere sarkar durumda damlatin. Damlattiktan sonra, 1-2 dakika bekleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|