|
TAVSİYE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zdelal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 00:36 |
Hocam merhaba kızım 6 yaşında doğduğundan beri burnu hep tıkalı gibi özellikle geceleri nefes alırken zorlanıyor hastalandığında tıkanıyor çok zorlanıyor kreş okul derken sizin tavsiyeleriniz ile ilaçsız gecistiriyoruz acaba ALERJİ özellikle deterjan alerjisi bu durum neden olur mu? Ankara'da TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ KBB VE COCUK İMMÜNOLOJİ doktorları var mı? Burnu tıkalı dediğimizde KBB olayın sonunda işi tüp takmaya getirmelerinden çocuklarımızı kobay olarak görmelerinden sıkıldık inş sizin gibi değerli doktorlara denk geliriz.TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ile alakasi yok.
Bugunden geriye giderek, yazilarimi okuyun. Tikaniklik oldugunda; once Serum Fiz. , burun deliklerine 10'ar damla damlatin. Yeterli olmazsa, 5gun, gunde:2x2'ser damla Iliadin damla uygulayin. Sirt ustu yatar durumda damlatin.
|
|
![]() |
|
Zdelal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam inanın size sorulan tüm sorular verdiğiniz cevaplar hepsini okuyorum iliadin kullanıyorum serum fizyolojik hep anlattığımız gibi uyguluyorum ama hep tıkalı burnu . Adaçayı gargarası soğan sarımsak ballı limon sürekli kullanıyorum.Tikali olması ağzı açık uyuması nedeniyle hep tetikteyim doğal deterjan kullanmaya başladım çamaşır suyu kullanmayi bıraktım abur cubur tarzı çok nadir alırım olmuyor.kizim bir gece rahat uyusun istiyorum o nedenle doktor tavsiyesi istemiştim .ilgilendiğiniz için çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Dogal deterjan" diye bir sey YOK!
Gripler boyle seyrederler. Haa, isterseniz Turk doktorlara gidin, cocugunuza Astim ilaclari ve Kortizonlu spreylerle size guzel ve gecici (sahte) bir hayal dunyasi yaratsinlar! Iki haftada hastanelik olursunuz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız teşekkürler sizin önerileriniz deneyimleriniz çok değerli sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|