Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TAVSİYE
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

TAVSİYE

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zdelal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zdelal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TAVSİYE
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 00:36
Hocam merhaba kızım 6 yaşında doğduğundan beri burnu hep tıkalı gibi özellikle geceleri nefes alırken zorlanıyor hastalandığında tıkanıyor çok zorlanıyor kreş okul derken sizin tavsiyeleriniz ile ilaçsız gecistiriyoruz acaba ALERJİ özellikle deterjan alerjisi bu durum neden olur mu? Ankara'da TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ KBB VE COCUK İMMÜNOLOJİ doktorları var mı? Burnu tıkalı dediğimizde KBB olayın  sonunda işi tüp takmaya getirmelerinden  çocuklarımızı kobay olarak görmelerinden  sıkıldık inş sizin gibi değerli doktorlara denk  geliriz.TEŞEKKÜRLER 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 03:19
Allerji ile alakasi yok. 
Bugunden geriye giderek, yazilarimi okuyun. 
Tikaniklik oldugunda; once Serum Fiz. , burun deliklerine 10'ar damla damlatin.
Yeterli olmazsa, 5gun, gunde:2x2'ser damla Iliadin damla uygulayin. Sirt ustu yatar durumda damlatin. 
Yukarı Dön
Zdelal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zdelal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 09:16
Hocam inanın size sorulan tüm sorular verdiğiniz cevaplar hepsini okuyorum iliadin kullanıyorum serum fizyolojik hep anlattığımız gibi uyguluyorum ama hep tıkalı burnu . Adaçayı gargarası soğan sarımsak ballı limon sürekli kullanıyorum.Tikali olması ağzı açık uyuması nedeniyle hep tetikteyim doğal deterjan kullanmaya başladım çamaşır suyu kullanmayi  bıraktım abur cubur tarzı çok nadir alırım olmuyor.kizim bir gece rahat uyusun istiyorum o nedenle doktor tavsiyesi istemiştim .ilgilendiğiniz için çok sağolun 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 18:31
"Dogal deterjan" diye bir sey YOK! 
Gripler boyle seyrederler. 
Haa, isterseniz Turk doktorlara gidin, cocugunuza Astim ilaclari ve Kortizonlu spreylerle size guzel ve gecici
 (sahte) bir hayal dunyasi yaratsinlar! Iki haftada hastanelik olursunuz. 
Yukarı Dön
Zdelal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zdelal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 20:23
Haklısınız  teşekkürler sizin önerileriniz deneyimleriniz  çok değerli sağolun 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.