|
Grip Sonrası Otitis Media |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rec ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 17:27 |
Hocam dün doktora gittik. Yaklaşık 5 gün süren ateşten sonra öksürük uykusuzluk çok fenaydı. Biz de yorulduk çocukta. Şimdi diğer ikizimize ve annemize de bulaştı haliyle. Bir ben kaldım evde ayakta. Neyse ki ilk yakalanan 7 yaşındaki kızımızı dün doktora getirdim öksürük için. Klasik Asist vb. Almadım ilaçları. Bugün sıcak buhar ve elimden geldiğince ıhlamur, bal limon bugün rahat uykunun tadına varıyoruz. Tabi ağzımız açık uyuyoruz hala. Burun da açılırsa bir kaç güne tamam.
Ama şunu sormak istiyorum. Doktora gitmeden evde farkettik. Oldukça duyma problemi yaşıyoruz. Sizin söylediğiniz telefon ahizesi yöntemini denedim. On da bile biraz zorlanıyor. Doktora da söyledim zaten elindeki aletle iki kulağa baktığında Otitis Media teşhisi koydu. Bu yaşanan normal dedi. Grip sonrası bunun olduğunu biliyorum. Ancak ben bunun için 4 gündür illiadin 2*2 kullanıyorum. Bugün 4.gün. Siz böyle durumlarda 5 güne tamamlayın sonra 1 gün ara verip devam edin diyorsunuz sanırım. Bu ödemi ne zaman çözer atar? İyileştikten sonra ne kadar daha beklemeliyiz? Çünkü bir yazınızda bazı çocuklarda bazı durumlarda kulak içindeki sıvının ameliyatla alınması gerektiğini söylemişsiniz. Bu durumu ne kadar sürdürmeliyiz? Yani illiadini 5 gün kullanıp 1 gün serum fizyolojik sonrasında bir 5 gün daha mı devam edelim? Cevabınız bizim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118571 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Çünkü bir yazınızda bazı çocuklarda bazı durumlarda kulak içindeki sıvının ameliyatla alınması gerektiğini
söylemişsiniz." SART olan bir islem degil. Sadece bu yontemle bile sivi alindiginda, AGRInin gecmesinin mekanizmasini izah etmisimdir. Yoksa, HER kulak agrisi olana soylenmis degildir. Iliadin ile halledilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|