|
yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 18:54 |
Hocam Merhaba,
04.11.2011 doğumlu kızım İpek 1.5 yaşından beri sadece sizin tavsiyelerinizle büyüyor.Doğal olarak kuvvetli bir bünyesi var,sık hastalanan bir çocuk değil. Eşim 2-3 gündür çok şiddetli bir grip geçiriyor. Kızım gayet iyiydi. Ancak dün ateşi yükseldi ama ayaktaydı, ateşi düşürmedik,bu sabah ateş normale döndü ve okula gitti. Ancak okul dönüşü boğazında aft görünümlü kızarıklıklar olduğunu gördük. Sirke ile gargara yaptırdık az evvel.Ateş yok,keyfi yerinde..Resim çektim ama buradan nasıl yollayabileceğimi bulamadım. Doktora gitmemize gerek var mı hocam? Sevgiler, M.
|
|
m.
|
|
![]() |
|
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sirke yerine, Tantum Verde sprey kullanin. Hicolmazsa, agrisini alir.
Sirke sacmaligi, tipik Turk doktor cehaletinin bir urunudur. Viruslar, bakteriler gibi bogaz sathinda bulunmazlar. Bogaza degdikleri anda, hucre icine girerler. Degil sirke, hangi dezenfektan olursa olsun, hicbiri etkili olamaz.
|
|
![]() |
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmedigi KESIN!! Tantum, sadece agrisini giderir. Tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesecek.
Sakin Turk doktorlara gitmeyin.
|
|
![]() |
|
bir kez daha bizi boş yere doktora gitmekten kurtardınız...Sağlığınıza duacıyız hocam...Allah sizi başımızdan eksik etmesin...
|
|
m.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|